In atentia mea

Sondaj: Forum la Milionarul Mioritic

, 3 comentarii

In momentul in care am restructurat imaginea web a Milionarului, acum citeva luni dar mai ales in ultimul timp, dupa ce am facut tranzitia spre un blog de autori, am avut in vedere lansarea unui forum pentru cititori. Ulteriori, am primit emailuri care au sugerat utilitatea unei asemenea unelte de comunicare.

brainy-forum

Nu stiu daca este momentul pentru a lansa un forum si va rog sa ma ajutati in acest sens! Pentru aceasta am deschis un sondaj in care sa va exprimati parerea. Va rog sa acordati doua minute pentru a va arata preferintele. Puteti sa selectati cite raspunsuri doriti.

Ce teme de discutii ar trebui sa aiba un forum deschis la Milionarul Mioritic?

Citeste rezultatele sondajului

Loading ... Loading ...

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Sondaj: Forum la Milionarul Mioritic

  1. george48 zice:

    Un forum este binevenit oricand pentru ca suntem diferiti si avem preocupari diferite la fel ca si prioritati in viata.
    Ne putem inspira sau canaliza anumite idei care ne framanta spre rezolvare tot prin uneltele care le pune forumul la dispozitie.
    Problema cea mai serioasa care ar trebui sa ne-o punem toti care dorim ca acest forum sa se nasca ar fi:
    – Cine sa administreze acest forum?
    Am inteles ca Luca e in criza de timp pentru ca au aparut noi prioritati si ca sa-si poata duce proiectele la bun sfarsit o buna perioada de timp nu o sa-l putem solicita si pe forum.
    Eu chiar mi-am dorit sa avem un forum prin care sa putem schimba idei in functie de interesul fiecaruia.
    Am si doua propuneri de subiecte pentru forum:
    – Un topic legat de cei care sunt interesati de trading si utilizeaza programul Fapturbo.
    – Un topic care sa se intituleze „Stirea zilei” unde fiecare poate sa contribuie cu cate un link nu mai mult care sa ne duca spre o stire sau informatie din orice domeniu gasita pe net.Cateva din ele pot sa le afisez chiar acum:
    (urmeaza o serie de link-uri pe care le-am scos …)

  2. Luca zice:

    George,

    la fapturbo.ro va fi un forum care va avea o sectiune dedicata publicului si o sectiune separata, privata, a celor care folosesc fapturbo si au cumparat licenta prin legatura mea de afiliat, sectiune privata unde se vor discuta aspecte strict tehnice legate de utilizarea fapturbo, de testele efectuate de mine (detalii tehnice care se vor primi printr-un newsletter).
    toate acestea nu vor apare peste noapte, e mult de lucru. sper ca testele sa fie pozitive si sa se inchege o comunitate fapturbo.

    forumul de pe milionar o sa fie separat… iar in ceea ce priveste moderarea, voi modera eu la inceput apoi voi alege un moderator dintre cei care dovedesc ca merita aceasta indatorire 🙂

  3. Concediaza-ti seful! zice:

    vad ca deocamdata rezultatele votului coincid cu preferintele mele, in ceea ce priveste subiectele de pe forum (oportunitati de afaceri, carti finante personale, povesti de succes), intamplator acestea fiind si subiecte din urmatoarea mea carte 😀

    succes cu forumul si anunta-ma cand este ON AIR

    🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.