In atentia mea

Un nou colaborator: Catalin

, 3 comentarii

Catalin Eremia este unul dintre acei oameni a carui  pasiune o intilnesti pe net, transformata in prezenta on-line, in cazul in care esti interesat de domeniul dezvoltarii personale, mai precis de  subiectul educatie financiara. Mai devreme sau mai tirziu vei gasi site-urile sale, vei citi cel putin un articol, ceea ce te va indemna sa citesti al doilea, al treilea…

Il vei descoperi pe Catalin prin intermediul blogului sau, vazind preferintele sale in domeniul lecturii, investigind propunerile sale de film documentare, inregistrari audio sau site-uri. Te va atrage conceptul dezvoltat in celalalt proiect al sau, Proteine informationale, e care vi-l recomand sa-l vizitati.

Catalin va fi prezent in Milionarul Mioritic cu articole despre investitiile imobiliare si nu numai.  Va invit sa descoperiti acesta prezenta, care sint sigur ca va aduce un nou unghi de vedere asupra unor subiecte cu care v-ati mai intilnit in paginile blogului.

Lista colaboratorilor este in continuare deschisa pentru cei care au ceva (important) de spus si vor sa se foloseasca de Milionar pentru aceasta.

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Un nou colaborator: Catalin

  1. Ela zice:

    Sunt foarte bineveniti toti colaboratorii, poate reusim sa ne strangem , ca o comunitate, in fond ce primeaza acum e accesul la informatie. Ca in sloganul „Cine stie, castiga”!
    As sugera chiar o sectiune cu mici trucuri pe care le poti folosi in viata de zi cu zi pentru mici economii sau mici investitii, care pot sa-ti dea curaj si incredere.
    Ela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.