In atentia mea

Scenarii si variatii: ce urmeaza?

, , 3 comentarii

De Paul B. Farrell ati mai auzit in Milionar. E unul dintre acei minunati analisti care au curajul sa scrie ce gindesc, indiferent de consecinte. Un exemplu pe care ar trebui sa-l urmeze toti analistii sau comentatorii economici, amatori sau profesionisti.

Desi am terminat de citit unul din ultimele sale articole, tocmai aparut pe internet (azi e 26 noiembrie), nu-mi pot scoate din minte senzatia de placere intelectuala si admiratie fata de modul in care isi selecteaza temele si isi scrie articolele. Se vede mina unui observator fin si al unui maestru in ale scrisului.

Va las in compania celui mai bun articol de analiza economica pe care l-am citit in acest an. Il recomand celor care stapinesc bine limba engleza si gasesc placere in analiza si sinteza fenomenelor economice.

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Scenarii si variatii: ce urmeaza?

  1. stockinho zice:

    Buna Luca!
    Nu stiu daca aici e locul potrivit pentru a ridica si eu un mic subiect.As vrea sa aflu care este parerea ta despre tradngul( nu pariurile) sportiv.Mie mi se pare un domeniu foarte intersant si atractiv.
    Foarte foarte util site ul tau.
    Felicitari!!!

  2. Luca zice:

    helou stockinho,

    multumesc pentru aprecieri!

    cit despre tradingul sportiv, am mai fost abordat de un cititor al milionarului cu ceva timp in urma despre acest subiect, am citit un articol dar nu s-a prins nimic de mine 🙂

  3. stockinho zice:

    Hmmmm…pacat…pare a fi un domeniu de viitor.Mai ales din punctul de vedere al investitorilor de mai mica anvergura( pana in 10.000 de euro).Lichiditatile sunt uriase si ”concluzia” e mult mai rapida decat in cazul bursei….si ce mi se pare cel mai important e faptul ca aici nu sunt momente de crza profunda…decat daca ti le creezi tu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.