Carti, filme si evenimente

Un nou seminar Nik Halik in Bucuresti

, , Lasa un comentariu

In urma cu citeva zile am primit un email de la Vali Cojocaru prin care ma informa despre organizarea unui nou seminar tinut de Nik Halik in Bucuresti. Ulterior am cerut organizatoarei, D-na Alina Chis, detalii suplimentare. Dinsa mi-a spus ca taxa de participare este de 80 de lei si se plateste la intrare.

Ca si data trecuta cind am promovat primul seminar a lui Nik Halik am obtinut un bonus pentru cititorii Milionarului Mioritic care doresc sa participe la seminar. Este vorba de:

Ebook – „The 8 Proven secrets to smart success” – Peggy McColl
Audio Seminar „The secret”

Participantii vor primi adresele de web de unde pot descarca bonusurile la intrarea la seminar.

Pentru a beneficia de bonusuri trebuie sa completati formularul ce poate fi accesat dind click aici. Celor care vor sa afle informatii suplimentare despre Nik Halik le recomand sa citeasca articolele din seria „Nik Halik in Romania” care pot fi accesate prin link-urile de la inceputul articolului.

Am primit o invitatie de la D-na Alina Chis pentru a participa la seminar dar a trebuit sa o refuz politicos, din cauza implicarii in lansare proiectului AVANTAJ LA START, care ma imobilizeaza in Timisoara pentru cel putin inca 10 zile.

Va prezint mai jos textul primit de la organizatori, din care am scos elementele de biografie ale lui Nik Halik, pe care le puteti studia din articolele seriei:

„Formula Succesului”, seminarul lui Nik Halik din nou in Romania

Nik Halik va invita sa luati parte la seminarul sau „Formula Succesului” ce va fi prezentat pe 16 octombrie 2008, in Bucuresti, la Sala Europa (cladirea Ascensorul), ora 17.30.

www.succes-succes.com

In perioada 14 – 17 Octombrie, Nik Halik va vizita din nou Romania, urmand a participa si la conferinta „Joung Leaders Forum”.

Seminarul „Formula succesului” abordeaza urmatoarele teme:

· secretul succesului milionarilor

· cum poti sa ai libertate financiara

· despre „whealth 101”

· cum functioneaza sistemul financiar global

· cum fac bancile banii

· cum poti castiga la bursa indiferent de starea pietei

· despre „Universitatea de Succes”, un alt fel de educatie

Pentru mai multe detalii: Alina Chis

Telefon 0740 414 240; Email [email protected]

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.