In atentia mea

Milionarul Mioritic face cura de slabire

, Lasa un comentariu

Adica isi micsoreaza ritmul de aparitie al articolelor. Temporar. Pina in 15 septembrie.

In aceasta perioada voi fi plecat „in concediu” asa ca am redus numarul post-urilor. Va ofer subiecte mai lejere, in general propuneri de documentare si republicari dupa articole aparute in alte bloguri. Filmele sint chiar interesante, iar unul dintre ele il pot numi „controversat”.

Comentariile vor fi deschise dar vor apare numai dupa moderare, din ratiuni evidente 🙂

De aceea va rog sa va spuneti parerea in legatura cu materialele care vor apare dar in acelasi timp sa fiti rabdatori cu aparitia lor pe blog, pentru ca nu stiu in ce masura voi avea acces la un computer (da, m-am hotarit sa nu iau cu mine laptop-ul!).

De asemenea, voi raspunde la email-uri in masura posibilitatilor. Voi reveni pe baricade incepind cu 15 septembrie, cind ma asteapta un volum mare de munca legat de proiectul AS, care intra pe ultima suta de metri: selectia finala a materialelor, editare, multiplicarea DVD-urilor (sau CD-urilor, voi vedea cit spatiu ocupa informatia), printarea, stabilirea cailor de distributie…

Am multe planuri legate de blog (inclusiv un face-lift, adica un nou home-page), voi vedea in ce masura ma descurc cu timpul.

Pina atunci va urez vacanta placuta (celor care mai sint in vacanta) si sa ne revedem cu bine.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.