Carti, filme si evenimente

Chiar se misca!

, , 4 comentarii

Cum spuneam, Romania pare sa fie atractiva ca piata pentru brokeri si seminarii de trading.

Iar pe segmentul de seminarii se pare ca vom avea parte in Romania de ceva traderi cu greutate. Aceasta este o veste buna pentru cei interesati sa invete trading, care m-au presat sa le dezvalui numele mentorului cu care am invatat eu sa investesc la bursa. Deoarece intresul a fost relativ restrins (doar vreo patru oameni s-au aratat dispusi sa plateasca un curs de nivel mondial, care incepe pe la 300 de euro…) nu a fost cazul sa dezvalui nimic. Daca se vor stringe vreo 20 de oameni atunci il voi contacta.

Pina atunci, ca sa va arat ca nu am uitat de voi, va spun ca sint in discutie cu reprezentantul pentru Romania al unei mari organizatii de educatie financiara, care tine seminarii in zona Asia de sud-est (Australia, Noua Zeelanda…), America de Nord si tari din Europa de Vest.

Primul seminar in Romania va avea loc la inceputul lunii septembrie. Voi reveni cit pot de repede cu informatii deoarece exista un numar limitat de locuri la un pret exceptional. Desigur, voi incerca sa obtin pentru cititorii Milionarul Mioritic un discount sau un bonus suplimentar. 🙂

Mai treceti pe aici!

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Chiar se misca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.