In atentia mea

Am nevoie de ajutor! (adica de un softist…)

, , , Lasa un comentariu

Am inceput lucrul la blogul proiectului de educatie pentru adolescenti. Nu va spun adresa (pentru ca ea contine numele proiectului care pentru moment este secret 🙂 ). Oricum, ati putea vedea numai pagina care anunta ca „e in constructie”. Si favicon-ul, care contine logo-ul proiectului, pe care l-a desenat Lia Stelea.

Nu despre asta am vrut sa va vorbesc ci despre faptul ca blogul va avea o sectiune la care vor avea acces voluntarii din distributie. Va fi o interfata web la o baza de date tip SQL (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc). Baza de date va fi completata de pe web, cu acces parolat.

Datale stocate vor fi interogate pentru a genera pagini web cu statistici (care sint orasele in care se distribuie DVD-ul, cite persoane au primit DVD-ul, asa ceva…).

Am nevoie de cineva care se pricepe sa-mi construiasca o astfel de baza de date si de codul pentru paginile web care vor genera aceste statistici.

Se ofera cineva voluntar? (adica, pentru a fi clar, chestia este benevola si nu se plateste). Cei care se implica vor fi mentionati in caseta tehnica a blogului, inclusiv cu date de contact (daca doresc acest lucru).

In general, pentru proiect mai am nevoie de ajutor cu sfaturi sau direct in domenii ca: SEO, promovare web, marketing, contact cu presa si alte chestii care credeti voi ca am nevoie 🙂

Asta pe linga voluntari care sa distribuie DVD-ul, informatii despre achizitionarea DVD-urilor bulk, blank-uri, inscriptionabile, ieftine si de calitate si idei despre cum sa le „ard” (a incercat cineva sa faca un computer cu zece unitati de scris DVD-uri, special pentru asa ceva? se poate face? ceva idei?)

Astept de la voi email-uri. Mersi mult.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.