Finante personale

Training IntelliBiz – powerTarget 1: Alege bogatia

, , , Lasa un comentariu

Ionut Ciurea si Cristian Carstoiu si-au tinut promisiunea: dupa seminarul de jumatate de zi CHOOSE TO BE RICH din 20 martie 2008, in cadrul seriei inAction, se va tine un eveniment de o zi intreaga, un training despre acumularea bogatiei.

Este o continuare naturala, tinind cont de succesul lui Choose to be rich. Iata citeva din parerile participantilor:

“A fost un eveniment extraordinar, am invatat lucruri noi, o sa vin si la urmatorul.” — Cristian Nistor

“Valoarea unui astfel de curs poate fi apreciata abia dupa trecerea unor luni de aplicare in viata a informatiilor. In plus, cursul a avut o puternica incarcatura motivationala, […] ceea ce va produce, sunt convins, o serie de rezultate pozitive. Multumesc, Cristi!” — Constantin Pavel

“Cred ca ar fi util si interesant ca acest training sa devina periodic. E bine ca l-ai inclus in seria inAction, Ionut. $ucces€!” — Horia Faliboga

power TargetAm ales sa promovez acest evement pentru ca este un curs realizat de Robert Kiyosaki. Dupa cunostinta mea este o premiera pentru Romania. Pentru cei familiarizati, doar amintirea numelui lui Kiyosaki ar fi o reclama suficienta si o garantie a calitatii continutului. Voi lasa cuprinsul evenimentului sa vorbeasca in locul meu:

* ce este cadranul banilor – din care vei identifica convingerile tale despre bani si cum te limiteaza ele;
* metoda prin care poti schimba prejudecatile pe care le ai despre bani;
* de ce economisirea este o metoda “defensiva” de creare a averii;
* in ce consta puterea veniturilor pasive;
* cum iti poti imbogati toate aspectele vietii tale pentru a crea valoare si abundenta in jurul tau.
Organizatorii ne asigura ca evenimentul este plin de tehnici concrete si metode de atragere a bogatiei. O mare calitate a evenimentului este aceea ca promoveaza ideea de a face bani cu pasiune si bucurie, fara sa-ti sacrifici timpul destinat vietii personale si de familie. Acest concept este o realitate. Exista metode de a face bani folosind doar o fractiune din timpul tau. Eu pot sa depun marturie, pentru ca toate metodele mele de a investi sint alese pentru a fi cit mai putin temporofage.

Probabil cei care au participat la primul eventiment au un oarecare avantaj al familiaritatii cu notiunile ce vor fi prezentate in acest nou eveniment, dar sint sigur ca seminarul este astfel structurat incit sa poata fi accesat de oricine, indiferent de informatiile pe care le are despre subiect. E nevoie doar de deschidere si dorinta de a invata.

Pina sa apara alte evenimente de educatie in domeniul finantelor personale, Alege bogatia reprezinta singura prezenta notabila pe piata cursurilor si seminariilor din Romania. Nu ratati aceasta ocazie.

Ca de obicei cind promovez un eveniment, am reusit sa obtin un discount pentru toti cititorii Milionarului Mioritic care vor sa participe la curs. Daca va veti inscrie prin formularul prezent in aceasta pagina, veti avea o reducere de 10% din pretul de baza.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.