In atentia mea

Credite versus trading

, , 3 comentarii

Intr-un articol anterior va intrebam care doriti sa fie urmatoarea serie pe care sa o scriu. Trebuia sa alegeti intre:

  • Creditul, intre pericol si oportunitate
  • Primii pasi in trading

Din numarul mare de comentarii la lansarea sondajului despre credite as fi putut paria ca seria dorita este prima. In schimb majoritatea cititorilor care si-au exprimat opinia au optat pentru seria de trading. Inteleg ca vreti sa faceti bani, cit mai repede 🙂

Voi incepe sa scriu seria peste doua saptamini, episoadele se vor intinde pe o luna si jumatate-doua pentru ca sint multe, intre timp o sa scriu si alte articole.

Personal cred ca seria despre credite ar fi mai importanta. Sint o multime de oameni care iau decizii foarte importante legate de viata lor personala si financiara, in momentul in care iau un credit. Acesti oameni se ghideaza dupa sentimente si nu analizeaza aproape deloc situatia din punct de vedere financiar. Ei merita aceste articole. Cu aceasta idee in minte ma tenteaza sa incep ambele serii, in paralel. Voi vedea, pentru ca Milionarul Mioritic incepe sa-mi ocupe mai mult timp din viata decit am vrut sa-i aloc…

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Credite versus trading

  1. godefroy zice:

    Draga Luca,
    Si eu optez pentru ca prima serie sa fie cea despre trading. Si stii de ce? Pentru ca o cer cei care sunt cu adevarat interesati sa invete de la tine. Articolele tale vor fi citite si rascitite (eu, cel putin, asa fac).
    Seria despre credite, chiar daca e binevenita si de ajutor, va fi citita in primul rand tot de cititorii tai fideli care, oricum, stiu despre credite cam tot ce trebuie stiut. Iar majoritatea din cei care sunt destul de disperati sau neinformati ca sa ia credite, nu prea stau pe net si nu stiu sa isi adune informatiile.
    Just my 2 cents.

  2. Jules Verne zice:

    Nu te stresa prea tare, daca-ti ocupa prea mult timp, mai redu din el, ca doar nu e obligatoriu.

  3. dragosh zice:

    eu sunt pentru credite. nu neaparat pentru mine, dar as vrea sa ma exprim mai bine prietenilor mei care isi fac credite ca sa isi cumpere pasive si nu active si nu prea stiu cum sa le mai zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.