In atentia mea

Incotro?

, , 14 comentarii

In retrospectiva lunii aprilie va promiteam un articol special despre proiectele in curs sau de viitor. Adevarul este ca sint in inflatie de idei si proiecte.

Din aceasta cauza imi este greu sa ma hotarasc pe care sa pun accent. Iata lista:

  • trebuie sa asamblez seria Dincolo de bani intr-un ebook
  • sint spre finalul documentarii pentru seria Creditul, intre pericol si oportunitate, pe care ar trebui sa o incep
  • am deja scheletul pentru atit-de-ceruta serie dedicata incepatorilor in trading, cu titlul provizoriu Primii pasi in trading; in principiu as putea sa incep sa o scriu
  • am facut o noua structura de home-page pentru Milionar; designul e gata
  • am scheletul proiectului de transformare a Milionarului din blog in portal de educatie financiara si investitii personale; el va cuprinde patru sectiuni, una dintre ele fiind blogul
  • una din sectiunile portalului va fi forumul, cu segmente de finante personale, investitii la bursa, investitii imobiliare, in care cititorii blogului pot schimba pareri si pot depana experientele lor in domeniu. Va exista si o zona de mica publicitate, cu anunturi de vinzare-cumparare imobiliare, propuneri de afaceri si colaborari, etc. Va intereseaza?
  • datorita interesului vostru pentru subiect, Milionarul a crescut suficient de mult pentru a fi atractiv celor care scriu articole pe tematica finantelor personale; vreau sa deschid blogul pentru colaboratori. Se ofera cineva?

Cred ca sint destule 🙂 . Proiectele indepartate (unul dintre ele cu impact major, pentru ca va ajuta sa faceti bani 😀 ) nici nu le amintesc, ele sint pentru anul viitor.

Va rog sa reflectati la lista de mai sus si sa-mi spuneti la care din proiecte sa acord prioritate maxima. Orice recomandare sa fie insotita de argumentatie. Va multumesc!

Comentarii

comments

Standard

14 gânduri despre „Incotro?

  1. dragosh zice:

    daca ar fi sa aleg, as vrea sa citesc despre credite. toate proiectele sunt interesante. iti urez mult succes. daca tot ziceam de credite, vreau sa-ti semnalez un articol scris de George Buhnici pe blogul lui. este foarte interesant si sunt de acord cu el.

  2. monica zice:

    Eu sunt foarte interesata de seria dedicata incepatorilor in trading si de ce nu de forum si anunturi. Multumesc pentru informatiile interesante si succes tuturor!

  3. ALI zice:

    Si eu sunt interesata tot de seria incepatorilor in trading. Apoi de transformarea Milionarului intr-un site de educatie financiara.
    Spor la treaba, noi asteptam cu nerabdare. Succes!

  4. Partea cu educatia financiara ma intereseaza cel mai mult 🙂 – iar daca incepe sa aiba si o tenta ecologica, cu atat mai bine! Consider ca trebuie lasata la loc de cinste.

  5. loredan zice:

    eu sunt interesat tot de seria incepatorilor in trading si dezvoltare personala.de putin timp am inceput sa ma documentez mai mult in acest „domeniu” si e clar ca sunt multe subiecte de abordat!
    Mult succes!

  6. george48 zice:

    Eu doresc sa incepi cu seria incepatorilor in trading care ulterior poate sa devina o sectiune importanta din noul portal de educatie financiara si investitii personale alaturi de sectiunea forumului,mica publicitate si toate celelalte.Te rog nu uita si de tutorialele video.

  7. Leonard zice:

    „Primii pasi in trading”, te rog eu ca simt asa ca esti un maestru, si daca ai face o lista mare mare cu toate temele tale, tare m-as mai bucura! Te vad ca un „Kiyosaki al Romaniei” si pot sa spun ca esti cel mai tare, bravo si mult succes !!! Leonard Stanciu

  8. DIANA zice:

    Salut Luca!Salut celorlalti!
    Bineinteles ca prioritatea nr.1 ptr.noi toti o are ‘seria primilor pasi in trading’.
    Deasemeni cu totii avem nevoie de baze de educatie financ.sanatoase,modele de succes si apartenenta la ac.bransa;si ceva proiecte comune,ca individuale avem in fiecare zi!

  9. Pingback: Credite versus trading | Milionarul Mioritic ®

  10. dragosh zice:

    @Leonard

    Kiyosaki al Romaniei. Cat de tare e asta. :))

    Diferenta este ca America este acolo din cauza mentalitatii. Romanii sunt toti destepti si nu prea accepta sfaturi gratuite, iar de seminarii nici nu se pune problema. Nu generalizez bineinteles, dar este greu sa devina Kiyosaki al Romaniei pentru ca nu prea are cui sa vorbeasca.

  11. @Leonard, @ Dragosh

    cind am deschis Milionarul, un prieten foarte apropiat m-a luat peste picior, urindu-mi sa ajung un Steve Pavlina al carpatilor. aici se vorbeste de Kiyosaki. nu-mi ramine decit sa fiu declarat Suze Orman al banatului 🙂 si tabloul e complet!

    puteti sa ma porecliti cum vreti but don’t call me baby 😀

  12. Pingback: Gratuit? Platit? : Succes Dublu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.