Carti, filme si evenimente, Eveniment

O noua serie de articole sub titlul „Eveniment”

, Un comentariu

Conference room

In urma rugamintii lui Ionut Ciurea de a scrie un articol despre un seminar organizat de firma lui, m-am hotarit sa deschid o serie de post-uri dedicate semnalarii evenimentelor de educatie pentru investitori si a celor dedicate dezvoltarii personale. Daca stau bine si ma gindesc, am mai scris un articol despre un seminar de trading, dar pe atunci nu m-am gindit ca as putea face o serie din asta.

Initiativa se inscrie in dorinta mea de a va semnala orice resursa de educatie care merita abordata. Experienta imi permite sa selectez din multimea ofertelor doar produsele de calitate. Inca de la inceput am lansat seria recenziilor de carte, care a devenit foarte populara. Sper ca si aceasta initiativa sa va placa.


Ca la orice inceput, m-am gindit sa-mi trasez un ghid de conduita, un mod de abordare. Vreau sa fiu corect si fata de voi, cititorii si fata de cei care imi vor cere sa le recenzez evenimentele. Pentru aceasta nu am o lista separata, voi expune in acelasi loc regulile mele pentru solicitantii si cititorii de recenzii. Iata care sint acestea:

  • sint dispus sa recenzez ORICE eveniment care se incadreaza in domeniile de mai sus (evenimente de educatie pentru investitori si evenimente dedicate dezvoltarii personale), fie ca e vorba de conferinte, seminarii, congrese, workshop-uri sau alte forme neinventate inca 🙂
  • pentru aceasta am nevoie de o prezentare cit mai detaliata a evenimentului incluzind: locul si data desfasurarii, numarul de participanti admisi, conditiile si restrictiile de participare, taxe de participare, orarul evenimentului, programul evenimentului, suporturi de curs (sint dispus sa semnez contracte de confidentialitate pentru materielele primite), orice alte informatii pe care organizatorul le considera potrivite
  • lipsa informatiilor detaliate va fi taxata corespunzator in recenzia mea
  • accept cu placere invitatii de participare in calitate de observator, pe care le voi onora in masura in care imi permite timpul
  • apropo de taxe, recenziile sint GRATUITE
  • sint dispus sa pun bannere de reclama la eveniment numai daca ele se inscriu intr-un program de afiliere (exceptia o sa fie evenimentul lui Ionut Ciurea, pentru ca e primul recenzat)
  • ca sa intelegeti ce e cu afilierea, o sa primesc o taxa pentru fiecare cursant care a platit un curs, cursant ce a plecat spre formularul de inscriere prin click pe banner-ul prezent pe acest blog. Consider ca e fair play; nu voi avea mila fata de evenimentele pe care le recenzez ( nu primesc bani pentru recenzii deci nu am nici cea mai mica tentatie sa scriu pozitiv despre ele 🙂 )
  • dupa fiecare eveniment voi avea un articol special dedicat impresiilor participantilor, unde veti avea ocazia sa taiati in carne vie tot ce considerati ca trebuie taiat. Asftel cititorii (inclusiv eu) vor fi avizati in cazul in care recenzia mea a fost pozitiva iar impresiile participantilor vor fi negative.
  • pentru aceasta rog organizatorii sa scrie in materialele pe care le primesc cursantii adresa de web a Milionarului Mioritic si faptul ca va exista acest articol in care ei isi pot lasa impresiile de participare

Aceasta lista nu e definitiva, sint deschis oricaror propuneri din partea voastra, organizatori de evenimente si participanti la ele.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „O noua serie de articole sub titlul „Eveniment”

  1. Pingback: Ciudatenii de pe Twitter (si despre programele de afiliere) | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.