In atentia mea

Lista de bunatati pe blog

, , , 6 comentarii

Cu numarul posturilor apropiindu-se de 70, cititorul care ajunge pentru prima data pe Milionarul Mioritic nu are o imagine clara despre cantitatea de informatii la care ar putea avea acces. Acest lucru se datoreaza optiunii mele de a pastra numarul domeniilor la minim.

Constient de aceasta problema, am implementat în blog doua functii care îti permit sa afli mai mult despre temele articolelor.

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

La sfîrsitul fiecarui articol, un plugin cauta cuvinte cheie si le compara cu cuvinte similare din alte articole. La final alcatuieste o lista de cinci link-uri catre articole cu acelasi subiect.

De cele mai multe ori articolele alese sînt potrivite, dar trebuie sa fiti indulgenti, nici un software nu este perfect.

TOPURI

În partea dreapta a paginii, spre ultimele articole din blog, veti gasi liste de articole, alese în ordinea popularitatii. Un plugin realizeaza un top în functie de o multime de criterii (de cîte ori a fost citit articolul, cîte comentarii are, cîte link-uri de la alte site-uri are, etc.)

Aveti la dispozitie:

 • TOP 20, un top al celor mai populare 20 de articole indiferent de domeniul articolelor
 • TOP 10 bursa, un top al celor mai populare articole din sectiunea de bursa
 • TOP 10 imobiliare, un top al celor mai populare articole din sectiune de imobiliare

Chiar si cititorii mai vechi ai blogului o sa aibe surpriza sa descopere articole pe care le-au trecut cu vederea.

UN NOU SEARCH ENGINE

Am introdus un plugin care realizeaza o cautare cu mai multe optiuni, în sectiuni pe care le-am definit eu. De asemenea, are functiunea de a sublinia colorat termenul cautat în rezultatul cautarii, usurînd descoperirea acestuia în text.

Sînt în continuare deschis la propunerile voastre pentru îmbunatatirea functionalitatilor si a blogului în general.

Comentarii

comments

Standard

6 gânduri despre „Lista de bunatati pe blog

 1. Luca zice:

  Multumesc pentru sugestie!

  O sa ma gindesc. Singurul lucru care ma ingrijoreaza este ca blogul sa nu devina incarcat ca un pom de Craciun…

 2. Felicitari!
  Asta inseamna ca blogul are „audienta”.
  Si in definitiv,de ce sa ne miram? Mi se fare cat se poatede fireasca dezvoltarea aceasta, avand in vedere in primul rand tematica/subiectul dar nu in ultimul rand si „moderatorul” sau.
  Iar daca mi se permite o completare, as aprecia si calitatea articolelor, nu numai cresterea numerica a acestora.

 3. Luca zice:

  @ Dorin

  principala mea preocupare este sa produc continut original, de calitate.

  este foarte usor sa citesti un blog de limba engleza, apoi sa scrii un articol pe aceiasi tema in blogul tau. asta inseamna ca faci munca de traducator. inevitabil un public interesat de subiect isi va da seama de acest lucru.

  Milionarul Mioritic va creste mai incet decit alte bloguri, care folosesc metode facile de captare a audientei. dar acest lucru nu ma deranjeaza. ce doresc este ca informatiile si experienta mea sa ajunga la publicul larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.