Cartea care imbogateste, Carti, filme si evenimente

Recenzie: Eficienta in 7 trepte

, , , , 6 comentarii

 • Titlu: Eficienta in 7 trepte – un abecedar al intelepciunii
 • Titlu original:The Seven Habits of Highly Effective People
 • Autori: Stephen R. Covey
 • Gen: dezvoltare personala
 • Se adreseaza: publicului larg

Recomandare

Detalii despre sistemul de notare al cartilor aici.

Prezentare generala

Citind Eficienta in 7 trepte si analizind modul in care e alcatuita, nu poti sa nu observi multiplele fatete ale omului Stephen Covey. Gasesti trainer-ul Covey, cel care preda personalului din corporatii sau clientilor individuali, prin exemplele extraordinar gasite, prin comparatiile plastice, prin graficele explicative. Printre ele il vezi pe Doctorul Covey, cu sistematizari, aranjari si sortari logice, sub forma de concepte si sinteze. Il vezi pe sotul si parintele Covey, care pune accent pe familie, caci vei gasi o multitudine de situatii din viata personala si rezolvari elegante ale acestora. Il gasesti si pe omul Covey, religios si moral, atunci cind pune Etica Caracterului in fata Eticii Personalitatii.

Cartea are nenumarate niveluri de lectura. In nici un caz nu o recomand incepatorilor, celor care nu au citit nimic din literatura pentru dezvoltare personala. Incepeti cu alte carti, mai accesibile. Dupa ele, luind in mina Eficienta… veti avea o lectura mai usor de receptat, spre beneficiul vostru.

De netagaduit, aceasta carte nu trebuie sa va lipseasca din biblioteca. Chiar daca ea va reprezenta o lectura agreabila, stimulatoare, doar pentru o minoritate dintre cititori.

Zona alba

Exemple deosebit de bine alese pentru intelegerea conceptelor.
Prezentari grafice sugestive.
Sistematizarea principiilor in sapte elemente aplicabile pe doua segmente (realizare personala si publica)
Pentru a cumpara Eficienta in 7 trepte dati un click aici.

 • Daca vizitezi pentru prima data Milionarul Mioritic, poate doresti sa stii mai multe despre acest blog.
 • In cazul in care iti place, iti recomand sa te abonezi prin RSS sau prin email.
 • Daca esti foarte ocupat, descarca un ebook pe care sa-l citesti mai tirziu.
 • Parerile tale sint importante. Lasa un comentariu sau trimite un email.

Iti multumesc pentru vizita!

Comentarii

comments

Standard

6 gânduri despre „Recenzie: Eficienta in 7 trepte

 1. Ionut Ciurea zice:

  Este o carte infernal de grea. Cine ajunge la final si aplica macar 10% din ea este o exceptie foarte rara. Covey este un autor extrem de greu de citit pentru ca scrie foarte condensat si principial.

  Cum ai spus si tu, nu este pentru incepatori. Este o carte exceptionala mai ales pentru cei analitici, care vor sa intre mult in detalii.

  Multi au cartea asta in biblioteca, putini sunt cei care au terminat-o de citit.

 2. Flavius zice:

  Sunt un adolescent de 15 ani jumatate si ma pasioneaza mult cartile de dezvotare personala….Cele scrise de Robert Kiyosaki sunt foarte interesante… mai am doar cateva de citit… Zilelea astea incerc sa termin Gandirea milionarului american… Si nush ce carte sa incep… poate ar trebui ceva despre leader? Va rog foarte mult sa ma ajutati… Sa-mi sugerati o carte sau mai multe.. intr-o ordine anume… Multumesc….

 3. Flavius zice:

  aha dar se zice ca e o carte gre nu e pt incepatori… si decat sa nu o inteleg ca se mentiona ca multi o au in biblioteca dar putini au terminato de citit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.