Cartea care imbogateste, Carti, filme si evenimente

Recenzie: Noteaza si actioneaza

, , , , , 5 comentarii

 • Titlu: Noteaza si actioneaza
 • Titlu original: Write It Down, Make It Happen – Knowing What You Want and Getting It !
 • Autori: Henriette Anne Klauser
 • Gen: dezvoltare personala
 • Se adreseaza: publicului larg

Recomandare

Detalii despre sistemul de notare al cartilor aici.

Prezentare generala

Unele carti le citesti doar dupa ce iti sint recomandate de prieteni. In perioada cind vinam cartile de educatie financiara si dezvoltare personala, nu stiu din ce cauza, Noteaza si actioneaza statea pe linia moarta. Stiam de ea dar nu m-a tentat niciodata sa o cumpar.

S-a intimplat sa ma intilnesc cu un prieten intr-o deplasare in capitala. Avea cartea in mina. L-am intrebat, mai mult pentru a face conversatie, cum decurge lectura.

Excelent, mi-a raspuns. Una din cele mai tari carti pe aceasta tema. Am inceput sa testez metodele ei si functioneaza!

Prietenul meu este un tip citit, stiam ca are o biblioteca plina cu carti de dezvoltare personala. Remarca lui m-a facut curios. Am incercat sa cumpar cartea. La editura, tirajul era epuizat. Am cautat prin librarii si am gasit cu greu un exemplar.

Cartea a fost o supriza. Scrisa intr-un limbaj deosebit de accesibil, este o placere enorma la lectura. Stilul lejer, deloc didactic, te indeamna sa intorci paginile. Citest, citesti si dintr-o data ai ajuns la final.

Aceasta este marea calitate a cartii. La usurinta lecturii se adauga unele exemple interesante de aplicare a principiului noteaza si actioneaza. Daca faci din procesul notarii un ritual si il asociezi cu o sarbatoare importanta, cum ar fi trecerea dintr-un an intr-altul, totul se metamorfozeaza intr-un joc atragator, in care poti sa-ti implici familia, rezultatul e distractie garantata.

De-a lungul timpului, am testat metoda in situatii aparent fara iesire. Cazuri in care rezolvarea unor probleme era in mina unor persoane asupra carora nu puteam actiona cu nici o pirghie. Cind toate incercarile mele de a transa problema s-au dezumflat lamentabil, ca ultima solutie, vecina cu magia, am folosit tehnica din aceasta carte. Parea o copilarie, dar nu putea sa dauneze situatiei in sine. Am notat ce doream sa obtin de la acea persoana, data curenta, data la care doream sa se intimple si un gind de multumire pentru indeplinirea dorintei.

De cele mai multe ori a functionat. Statistic vorbind, nu avea cum sa fie intimplare. Rata de succes era prea mare.
Am incetat sa mai caut o explicatie logica si m-am multumit cu rezultatele in sine.

Daca vi se pare ca aberez, singura solutie e sa testati metoda. Daca, totusi, functioneaza?

Zona alba

Lectura agreabila.
Multe exemple explicative.
Metodologie simpla de aplicare a principiilor cartii.

Zona neagra

N-am ce sa reprosez!

Pentru a cumpara Noteaza si actioneaza, dati un click aici.

 • Daca vizitezi pentru prima data Milionarul Mioritic, poate doresti sa stii mai multe despre acest blog.
 • In cazul in care iti place, iti recomand sa te abonezi prin RSS sau prin email.
 • Daca esti foarte ocupat, descarca un ebook pe care sa-l citesti mai tirziu.
 • Parerile tale sint importante. Lasa un comentariu sau trimite un email.

Iti multumesc pentru vizita!


Milionarul Mioritic este deschis la colaborari!

Daca ai un blog despre sau obisnuiesti sa scrii pe teme de educatie financiara, trimite-mi articole. Ele vor fi publicate in blogul meu daca:
a. aduc contributii originale si se ridica la nivelul criteriilor de calitate indeplinite de articolele din Milionarul Mioritic
b. nu au mai fost publicate

Astept mesajul tau prin email.

Comentarii

comments

Standard

5 gânduri despre „Recenzie: Noteaza si actioneaza

 1. site-ul meu preferat zice:

  Cartea „Noteaza si Actioneaza” dupa mine e foarte buna din toate punctele de vedere, eu i-am facut-o cadou si fiului meu de 16 ani.
  „asa ca notati si actionati !” 😀

 2. site-ul meu preferat zice:

  P.S nu uitati ca gasiti multe alte carti internesante de la editorul acesteia adica „Carti cheie”.. cum ar fi Tata Bogat – Tata Sarac sau De la idee la Bani

 3. Renata zice:

  Va invidiez pe voi, cei din Rominia, ca aveti acces la asa carti bune pentru dezvoltarea personala, pe cind la noi aici in Republica Moldova trebuie sa le cauti cu luminarea, iar daca gasesti ceva sunt in limba rusa 🙁 Eu am deja citeva saptamini de cind caut cartea NOTEAZA SI ACTIONEAZA, si la toate librariile din Chisinau string din umeri la astfel de intrebari. Cine poate sa ma ajute, pot so gasesc macar in forma electronica??????

 4. Luca Dezmir zice:

  Renata,

  iti recomand sa contactezi prin email editura care scoate cartea si sa faci o comanda, sunt sigur ca o sa-ti trimita cartea prin posta.

  daca tot ai adus vorba, sa stii ca eu o sa trimit cartea mea, „Iesi din labirint” si in strainatate 🙂 daca se comanda online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.