In atentia mea

Portret: Tony Robbins (III) plus un dar de Sfantul Valentin

Lasa un comentariu
Video Chat cu Tony Robbins de Sfantul Valentin, 2015

Video Chat cu Tony Robbins de Sfantul Valentin, 2015

Obsesia daruirii

Una dintre obsesiile care il motiveaza pe Rony Robbins este aceea de a ajuta cat mai multi oameni.

A inteles ca nu poate face acest lucru intalnindu-se fata in fata cu fiecare dintre cei care doresc ajutorul sau. De aceea a inceput sa scrie carti si cursuri, pe care le-a promovat prin intermediul reclamelor TV. A fost un succes deosebit care i-a adus un castig financiar consistent, ce i-a permis sa-si deschida si mai mult baza afacerilor sale catre alte proiecte.

Pe de alta parte, realizand ca prezenta sa live este foarte importanta, a inceput sa creeze evenimente mamut, cu mii de oameni stransi laolalta, evenimente in care a imparti scena cu colaboratorii sai. Unul dintre acesta este „Unleash the Power Within”, care are loc la Londra in martie 2015, eveniment la care poti participa alaturi de delegatia romana (click aici pentru detalii). Tony e capabil sa transmita energia sa la mii de oameni, in direct, un atribut pe care il au doar cei mai mari vorbitori in public, la nivel mondial.

Un dar de Sfantul Valentin

Dar Tony nu s-a oprit aici. Macinat de aceiasi obsesie, ne-a pregatit un eveniment cu adevarat deosebit: un video-chat, impreuna cu sotia sa, vorbind despre ce inseamna un cuplu. Este o ocazie cu adevarat deosebita, pe care te invit sa nu o pierzi.

Video-chat-ul are loc , de ziua indragostitilor (dupa fus orar american), in 12 februarie la ora 3 a.m. ora Romaniei. Pentru a participa la chat, da click aici cu cel putin 15 minute inainte de ora de pornire a evenimentului online. La momentul in care scriu acest articol, peste 3500 de oameni si-au anuntat participarea!

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.