In atentia mea

Sinteza saptamanala

, Lasa un comentariu
tree

Imagine: Alfi007

In aceasta saptamana iti propun urmatoarele teme:

Inflatia si scaderea dobanzilor reduce din ce in ce mai tare profiturile care se pot obtine din depunerea banilor la banci, in depozite. Aceasta este cea mai simpla forma de investitie, care devine tot mai putin rentabila, in conditiile actuale de criza.

Dobanzile la depozite nu se opresc din picaj
Inflatia pune in pericol rentabilitatea depozitelor bancare

Piata imobiliara a scazut si in 2013, cu un ritm lent, desi in premiera, preturile au crescut (e adevarat foarte putin) la anumite tipuri de proprietati si in anumite locuri (Timisoara, spre exemplu).  E posibil ca piata sa evolueze in 2014 spre stabilizarea scaderii sau chiar crestere, spun unii experti.

Pia?a imobiliar? în 2014
Cum au evoluat preturile pe piata imobiliara anul trecut
Pretul locuintelor a scazut lent in 2013

Sunt sigur ca ai fost in situatia de a ramane fara bani, cu o saptamana sau doua inainte de salariu. Exista metode de a „trai din inertie”, folosind stocurile de alimente conservate pe care le ai in camara, pentru a reduce cheltuielile zilnice si a amana luarea de bani imprumut.
Pentru multi, e preferabil se te uite la un film decat sa citeasca o carte. Uneori poti sa te educi privind un film la televizor sau pe ecranul computerului…mai ales ca nu stam prea bine cu educatia, ca popor.
Gradul de educatie al populatiei: cum stam in comparatie cu alte tari din Europa?
Sunt persoane care nu pot scapa de datorii. Iata cele mai importante cinci motive.
Top 5 Reasons You Can’t Get Out of Debt
Iar la final, la rubrica „Divertisment”…
Aplicatiile smartphone-urilor furnizeaza date serviciilor secrete
P.S. 1 daca ai citit un articol pe teme de finante personale, investitii si economie care ti-a placut si vrei sa afle lumea, da-mi un email
P.S. 2 am lansat ieri sondajul legat de cursul online de reducere a taxelor si impozitelor. te rog sa ma ajuti, completand sondajul, pe care il gasesti la adresa (click pe linkul de mai jos):
Completarea acestui sondaj iti ia doar doua minute. Iti multumesc pentru timpul tau!

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.