Finante personale

Pentru decizii intelepte iti trebuie inteligenta, nu scoala

Lasa un comentariu

De-a lungul timpului am cunoscut o multime de oameni. Acest lucru s-a datorat atat meseriei mele, cat si deschiderii care a aparut in viata mea, dupa ce am deschis blogul milionarulmioritic.com si am inceput sa scriu carti.

Aceasta experienta m-a invatat un lucru interesant: de cele mai multe ori, in luarea unei decizii inteligente privind viata ta, scoala conteaza mai putin, importante fiind experienta personala si capacitatea de a analiza ce se intampla in jurul tau.

Exista asa-numita categorie a „intelectualilor”, cu facultati si masterate. Acest lucru, pe unii dintre ei, nu le aduce succesul personal, pentru ca iau decizii in viata lor in functie de ce spun parintii, societatea sau „trendul” si ajung la performante, hai sa le zicem nefericite.

Iti propun sa citesti un guest post pe care l-am scris pentru blogul lui Florin Rosoga, in care iti voi spune o poveste adevarata, despre deciziile financiare ale unui prieten care nu a facut facultate, dar care are o existenta linistita din punct de vedere financiar, chiar si in timpurile interesante pe care le traim.

Pentru a citi articol , click pe linkul de mai jos:
http://florinrosoga.ro/blog/prosperitate-luca-dezmir/

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.