Carti, filme si evenimente, In atentia mea

Orarul lansarii cartii „Manual de guerilla fiscala”

, , , , , Lasa un comentariu
Lansare!

Lansare!

La ora la care scriu acest articol informativ, cartea „Manual de guerilla fiscala” este terminata in forma bruta. Raman de facut ceilalti pasi pentru a putea avea cartea in forma tiparita, pasi pe care ii voi face in lunile viitoare.

In principiu cartea va apare la sfarsitul lunii septembrie. Pentru voi, cititorii mei fideli, am conceput un orar de lansare a cartii, cu o perioada de prelansare, in care puteti face comenzi pentru una din cele doua variante disponibile pentru vanzare.

Variantele sunt:

  • cartea in varianta electronica (cea mai ieftina varianta)
  • Pachet de lansare, ce contine cartea in format electronic, cartea tiparita, autograf pe cartea tiparita si mentionarea numelui pe genericul de final al filmului  documentar „Guerilla fiscala”, aflat in stadiu de proiect (mentionarea pe generic este optionala)

Aparitia cartii are urmatoarele etape:

  • pre-lansare, incepe din 30 iunie si dureaza pe perioada verii. In timpul precomenzii sunt cele mai mari reduceri de pret
  • lansare, o perioada de aproximativ o saptamana, in care preturile cresc putin, dar sunt sub pretul de vanzare a cartii
  • post-lansare, cand preturile vor fi cele „de lista”

In imaginea de mai jost ai detaliile procesului de lansare, cu pachetele disponibile si preturi. Pentru a vedea imaginea mai bine, da click pe ea.

Orarul lansarii cartii

Orarul lansarii cartii

 

Modalitatea de comanda

In timpul perioadei de pre-lansare si lansare, cat si la post-lansare, vei putea comanda cartea in formatul preferat, in magazinul meu de pe internet (lucadezmir.com/shop)

Inainte de inceperea prelansarii (30 iunie) voi mai scrie un articol, in care voi da linkurile variantelor disponibile pentru comanda. De asemenea, linkurile vor apare si in Buletinul informativ pe care il editez, si in site-ul guerillafiscala.ro

Disponibilitate

Ebook-ul va fi livrat incepand cu 23 septembrie 2013.

Cartea tiparita va fi trimisa prin posta incepand cu 1 octombrie 2013

Observatie importanta

In perioada de prelansare vei dispune de cele mai bune preturi posibile, pe care mi le-am permis din punct de vedere economic. Ulterior nu vor mai exista oferte similare.

Cea mai buna oferta este Pachetul de lansare, ca raport pret/beneficii.

Te invit sa spui prietenilor tai, pe care crezi ca ii intereseaza subiectul, de oferta de prelansare, pentru ca si ei sa poata beneficia de aceste preturi scazute.

Iti multumesc in avans pentru cumpararea cartii.

Cu prietenie,

Luca

P.S. pe parcursul verii voi mai da anunturi despre procesul de realizare al cartii, pe contul meu de Facebook, iar pe masura ce lansarea se apropie mai am rezervate cateva surprize 🙂

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.