In atentia mea

Scrisoare pentru un prieten

11 comentarii

Foto: Acuzio

Am scris aceasta scrisoare cu gandul la toti cei care cred ca inca mai au timp pentru a incepe educatia lor financiara.  Ei mi-au scris de-a lungul anilor, cu ocazia  lansarii cartilor  sau a cursurilor  pe care le-am scris, plangandu-se ca nu au bani sa le cumpere. Mai ales acum, la relansarea cursului CHRYSALIS, aceste mesaje parca sunt mai multe ca niciodata.

Lor le trimis aceasta scrisoare, cu speranta ca vor intelege faptul ca nu mai este timp…

Te invit sa audiezi scrisoarea deschisa. Ilustratia muzicala apartine lui Kevin MacLeod.

Foloseste playerul de la finalul articolului. Daca playerul audio nu se incarca, click aici.

Daca vrei sa downloadezi fisierul si sa-l ascult, iata linkul direct:

https://milionarulmioritic.com/wp-content/uploads/2012/10/scrisoare_pentru_un_prieten.mp3

Daca ti-a placut, te rog da Share si Like. Multumesc.

Comentarii

comments

Standard

11 gânduri despre „Scrisoare pentru un prieten

  1. Intr-adevar,pentru cei care nu provin din familii bogate si care au totusi grija zilei de maine este un puternic impuls motivational, un deschizator de ochi excelent ! Multumiri pentru articole!

  2. Ca intotdeauna, un „impuls motivational” eficient.
    Am un singur regret: Ca nu reusesc sa-mi fac TIMP (cea mai importanta resursa) pentru a ma implica mai mult (in primul rand in interes personal, dar nu numai) pentru a face MAI MULT.
    Intr-adevar, in final totul se rezuma la prioritizarea pe care fiecare dintre noi si-o acorda acelor aspecte cu adevarat importante din viata fiecariua.
    SUCCES !!!

  3. CLAUDIA zice:

    Buna Luca,admir ca stii sa pui in unda ceea vrei si cum subliminal obtii targetul.Conform sintagmei „drumul ne formeaza,destinatia ne defineste,am ramas impresionata incao data.

  4. petre zice:

    vrei sa sti parerea mea luca?
    tocmai am cumparat ghidul afacerilor pe internet de la OVIDIU ANDREI ULIU cel pe care tu il promovezi si nu am primit nimic si nici nu raspunde la mail. TOTUL este o mare teapa!

  5. silviana zice:

    e adevarat ce spui,dar bagi frica in oameni,….nu ma convingi decat s ate ascult ca un catel si sa ascult EXACT ce spui!sa-ti dau tie bani,ca daca nu va fi rau de mine!nu sunt de acord cu aceasta manipulare grosolana in care utilizezi FRICA!ma faci sa-mi fie frica!!!atat!nimic mai mult!

  6. Luca Dezmir zice:

    Silviana,

    cand ajungi sa pui in mintea cuiva sau in gura cuiva gandurile/temerile tale, inseamna ca distorsionezi realitatea si /sau mesajul, ca sa nu spun mai mult…

    in aceasta scrisoare nu am spus sa cumperi ceva de la mine, nu am facut reclama produselor mele… mai asculta o data… cu atenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.