In atentia mea

Multumesc!

, Lasa un comentariu

Topul Romanialor Inspirationali

Acum aproximativ o saptamana l-am votat pe Pera Novacovici ca o persoana care ma inspira, in cadrul topului Romanilor Inspirationali StartEvo.

Dupa cateva zile, cand mi-am verificat contul de Facebook (da, eu imi verific contul  de Fb doar de doua-trei ori pe saptamana…), am constatat cu surprindere ca fusesem votat in acel top de prieteni de pe Fb si eram pe pozitia 24.

Sunt placut impresionat si flatat in acelasi timp. Toata activitatea pe care o duc, scriind pe net sau publicand carti, o vad ca o activitate de educatie si ajutorare a celor care doresc sa-si imbunatateasca situatia financiara. Nu mi-am inchipuit ca ea poate fi considerata inspirationala.

In topul respectiv sunt prezente, in cea mai mare parte, persoane care se ocupa cu dezvoltarea personala. Varful topului este „tinut” de persoane cu handicat locomotor, care prin exempul lor sunt o sursa de inspiratie.

Cu atat mai mult, doresc sa multumesc public tuturor celor care m-au votat. Le apreciez foarte mult gestul.

Asemenea feedback este, pentru mine, un combustibil extrem de important, care ma sustine in activitatea, consumatoare de timp si energie, de a lucra la proiectele gratuite.

Cu sinceritate,

Luca

 

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.