Carti, filme si evenimente

Planuri pentru viitorul apropiat

, , Un comentariu

Vara se apropie de sfarsit. La fel si vacanta.

In ultimele luni am postat mai rar, dar, spre deosebire de alti ani, nu am luat o pauza totala, de vacanta. Revin cu acest scurt articol, pentru a-ti da, in linii mari, informatii despre activitatea mea din viitoarele luni, pana la sfarsitul anului.

Iata la ce voi lucra:

  • finalizarea relansarii cursului „Chrysalis”, care va fi disponibil in format de e-learning si in format DVD (lansarea la sfarsitul lunii septembrie)
  • finalizarea unei carti de dimensiuni mai mici, dedicata adolescentilor. Va fi disponibila doar in format electronic (pdf si mobi)
  • sesiunea de toamna pentru realizarea DVD-ului AVANTAJ LA START, editia 2012-2013
  • pornirea sesiunii anuale a proiectului AVANTAJ LA START, cu prezentari live in liceele din Timisoara
  • promotii cu reduceri de pret la cartile disponibile in format electronic (spre sfarsitul toamnei, detalii la timpul potrivit)
  • editarea cartii „Iesi din labirint” in format electronic, in 2-3 parti, care se vor vinde separat (pentru a reduce pretul cartii si a o face mai usor accesibila persoanelor  cu venituri mici, care doresc sa o citeasca )

Dupa cum vezi, un calendar dens, cu multe lansari si relansari. Cred ca ai observat ca am inceput sa insist pe formatul electronic. Voi da atentie marita acestui tip de format, pentru a reduce preturile de vanzare. Incerc sa prind trendul care arata ca piata locala, din Romania, a cartii tiparite are reduceri de vanzari in timp ce piata cartilor electronice e in crestere. Voi vedea daca acest concept de marketing si vanzari este agreat de consumatori, adica si de tine.

Pana atunci, te rog sa-mi lasi un comentariu in care sa-mi spui:

  • ce preferi, o carte in format electronic sau una in format clasic?
  • daca aceiasi carte este prezenta in ambele formate (electronic si tiparit) dar formatul electronic este mai ieftin (cu 30-50%), care dintre formate il vei cumpara?

Iti multumesc 🙂

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Planuri pentru viitorul apropiat

  1. Emsi zice:

    Pot spune ca prefer o carte in format clasic, pentru ca este cartea pe care o voi citii. Este f adevarat ca nu detin inca un e-reader. Poate atunci voi prefera si e-books.
    Pana atunci audio books si carti clasice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.