In atentia mea

Ghid de supravietuire in caz de colaps economic

, , , 5 comentarii

Acum cateva zile am avut o discutie cu Pera Novacovici, detinatorul site-ului personalitatealfa.com, despre posibilitatea aparitiei unei crize economice majore, care va produce caderea subsistemelor care asigura supravietuirea populatiei: alimentarea marilor orase cu hrana, energie, apa, diminuarea sistemelor de asigurare a sanatatii, a securitatii etc.

Discutia s-a prelungit, a ajuns sa fie de doua ore. Pera a organizat materialul in episoade de 20 de minute. Primele doua episoade sunt disponibile mai jos. Iti urez auditie placuta!

Link download episodul 1, click aici.

Link download episodul 2, click aici.

 

Comentarii

comments

Standard

5 gânduri despre „Ghid de supravietuire in caz de colaps economic

  1. Daniel Mois zice:

    Te apreciez mult, imi place ce faci, si tocmai de aceea incerc sa te avertizez: vorbesti unor oameni surzi, fie lefteri si dezamagiti de viata, lipsiti de INCREDERE in ei, fie unora prinsi intr-un labirint in care sunt deja supraaglomerati de informatie, si extrem de ocupati ca sa alerge dupa bani (adesea marunti).

    Trebuie, ca la copii, sa le dai jucarii simple, texte scurte, filme si mai scurte, preferabil 20 de filme a cate un minut, cate unul pe zi, decat un film de 20 de minute (in 20 de minute pot face multe, mai ales daca sunt cu 3 ore in intarziere…).

    Nu avem timp, sau aceasta IMPRESIE e atat de adanc inradacinata in noi, incat receptivitatea e aproape zero. Fii sincer, ai citit intreg comentariul meu? S-au l-ai parcurs doar pe diagonala? Ti-ai gasit timp sa si raspunzi la el? D unde, ca esti ocupat… (sau cel putin ti-a intrat deja in sange impresia asta…). De ce noi am fi diferiti? (nu-s toti trainuiti si rastrainuiti, ca mine…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.