In atentia mea

Atentie la plimus.com!

, , , , , 4 comentarii

Dupa cum stii, una din pasiunile mele e studiul si folosirea surselor de venit pasiv. Dintre acestea, cele obtinute cu ajutorul internetului sunt cele mai eficiente. Tocmai de aceea ti-am descris, intr-un articol trecut, cum castig eu bani din sistemele de afiliere si cum poti sa faci si tu la fel.

Atunci iti propuneam sa-ti folosesti site-ul sau blogul personal pentru a promova produsele in format digital, realizate de mine si de colaboratorii mei apropiati, cu ajutorul unui sistem de afiliere gestionat de plimus.com

La nici doua zile dupa articol, am inceput sa am vanzari la cartea in format ebook si audiobook „Mai tare ca banca„. Tot atunci, ca un fulger venit din senin, a fost stirea, primita de la  plimus.com: contul de vendor (comerciant) a fost inchis, datorita incalcarii termenilor si conditiilor de furnizare a serviciilor.  Mi se reprosa ca vand produse „neagreate”, care se incadreaza in categoria „munca la domiciliu si scheme de imbogatire rapida”.

Situatia, daca n-ar fi fost ridicola, ar fi fost hilara. Un angajat incompetent de la plimus.com vedea in „Mai tare ca banca” o carte de imbogatire rapida. Nu inteleg de cand cartile de finante personale, care se ocupa cu metode prin care sa-ti platesti mai usor ratele la banca, sunt considerate a avea subiect de imbogatire rapida.

Ridicolul situatie era dublu. Cu o saptamana inainte de introducerea cartii la vanzare in sistemul lui plimus.com, am scris personal echipei de la Plimus care se ocupa de vendori, spunandu-le ca sunt autorul unei carti de finante personale, tiparita in Romania, pe care o aveam si in format audio si format ebook si pe care doream s-o vand prin plimus.com Le scriam acest email pentru a-i intreba daca sunt de acord cu subiectul cartii. Raspunsul a fost: „Desigur, puteti vinde cartea, dar in format electronic, nu fizic”.

Evident, am raspuns emailului care ma informase ca a fost inchis contul de vendor, explicandu-i faptul ca am contactat in prealabil firma, pentru a cere informatii relativ la acceptarea subiectului cartii. Nici in ziua de azi nu am primi un raspuns .

Nu pot sa explic aceasta situatie decat prin doua ipoteze:

 • angajatul care mi-a inchis contul e incompetent si lenes, pentru ca nu a fost in stare sa foloseasca Google translate ca sa vada despre ce e vorba in carte
 • dupa ce un cont devendor la plimus.com a fost inchis, nu mai sunt luate in considerare contestatiile clientilor

Ca atare, aceste doua elemente ma fac sa cred ca plimus.com, dupa preluarea ei de catre firma Great Hill Partners, a suferit o schimbare de politica, ce a dus la scaderea drastica a calitatii modului in care sunt tratati clientii ei. De aceea, daca activezi in domeniul afacerilor online, fiind implicat in sisteme de afiliere, ca vendor sau ca afiliat, iti recomand sa fii extrem de atent atunci cand e vorba de plimus.com

Imediat dupa ce contul de Plimus a fost suspendat, am inceput sa fac cautari pentru un inlocuitor. Am ales regnow.com si mi-am setat contul acolo, dupa care am trimis tuturor celor care s-au aratat interesati de afiliere, un mesaj despre aceasta schimabre. Mai mult, am scris un tutorial despre cum sa-ti faci un cont de afiliat la regnow.com, tutorial care este prezent in Pachetul Afiliatului. Reamintesc ca acest pachet educational este disponibil GRATUIT tuturor celor care doresc sa promoveze ofertele de materiale in format digital, realizate de mine si de colaboratorii mei apropiati. Poti sa downloadezi acest pachet folosind instructiunile prezente la ACEASTA PAGINA.

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Atentie la plimus.com!

 1. Buna dimineata,
  interesant articol,dar de ce nu folositi o platforma romaneasca? de ex 2parale, sau poate un fel de site de membership ca al lui Marius Achim.

 2. Luca Dezmir zice:

  din motive obiective 🙂
  2parale face un lucru pe care putine sisteme de acest fel fac: iti blocheaza banii, cerand un avans consistent daca vrei sa intri in sistemul lor. in plus, tarifele lor de operare sunt mari, pentru vendori.
  in afara de ei nu stiu sa existe sisteme similare, din romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.