Investitii la bursa

Un nou site de finante si investitii

, 2 comentarii

De obicei nu fac recenzii si propuneri de site-uri de finante, pentru ca domeniul blogului meu nu se incadreaza in aceasta categorie decat tangential. In cazul de fata am facut o derogare de la regula, pentru ca respectivul site se ocupa si de investitiile la bursa si investitiile imobiliare.

Site-ul se numeste Finante Azi si este intretinut de, pana acum, un economist care nu a vrut sa-si decline identitatea. Chiar si asa, recomand acest site pentru valoarea informatiilor pe care le contine.

Domeniile site-ului

Site-ul contine articole pe urmatoarele domenii:

  • analize economice
  • investitii
  • imobiliare

In zona de investitii se gasesc articole pe teme de investitii in pietele de capital si pietele de produse financiare. In rest, domeniile sunt explicative prin titlul lor.

Articolele sunt scrise intr-un stil direct, simplu, la obiect, fara sa faca inflatie de termeni de specialitate, ceea ce este un plus, fara indoiala.  Domeniul analizelor economice este, se pare, cel preferat.

Blogroll

In lista de bloguri urmarite de autorul site-ului se regasesc in mare parte bloguri cu profil economic din Romania. Printre ele se strecoara si ceva bloguri de calatorie. Cateva bloguri sunt noi pentru mine, desi urmaresc relativ atent blogosfera economica romaneasca. Am recunoscut si blogul lui Florin, despre care am mai scris, un blog care se aseamana cu cel de fata.

Ce urmeaza…

Blogul este la inceput, dar are printre abonati persoane „grele” din blogosfera romaneasca (Stefan Murgeanu), inclusiv economica (Ion Radu Zilisteanu) si nu numai( Lucian Davidescu), ceea ce ma face sa cred ca anonimul din spatele blogului nu este un oarecare.

Astept cu interes sa vad cum va evolua blogul si in ce masura el va rezista testului timpului…

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „Un nou site de finante si investitii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.