Carti, filme si evenimente

Interviu cu Georgeo Andrei, consultant, specialist in afaceri imobiliare

, , , , Lasa un comentariu

Pe Georgeo Andrei l-am cunoscut in momentul in care am inceput sa fac investitii imobiliare. In acea perioada venise in Romania din Italia, unde activase in domeniul afacerilor, in Florenta.

Plecand la drum cu experienta sa in domeniul negocierilor de afaceri, a devenit consultant in domeniul imobiliarelor, unde a intermediat o seama de tranzactii cu parteneri din afara Romaniei. Afost martor al cresterii pietei imobiliare din Romania, apoi a caderii acesteia. In ciuda situatiei deosebite  de astazi, continua sa activeze, aratand prin propriul exemplu ca un profesionist adevarat stie sa faca afaceri indiferent de mediul economic. Intr-un interviu de o ora el ofera o privire de ansamblu asupra pietei imobiliare si propune o solutie extrem de interesanta, adaptata crizei, pentru cei care doresc sa investeasca in acest domeniu.

Iata intrebarile interviului:

1. te rog sa prezinti, in cateva cuvinte, activitatea ta din domeniul imobiliarelor 
2.ce te-a determinat sa incepi activitatea in acest domeniu si cum "ai invatat meseria"
3.te rog sa ne prezinti o scurta istorie a pietei imobiliare din Romania (etape mari de evolutie, caracteristicile pietei imobiliare romanesti in general, ce tipuri de proprietati se tranzactioneaza, alte detalii pe care le consideri relevante)
4.te rog sa insisti pe perioada de boom imobiliar (durata, ce tip de investitii au fost realizate in special, ce tip de investitii au fost disponibile pentru investitorii incepatori, care au bani putini, alte detalii...)
5.cand s-a oprit cresterea pietei imobiliare din Romania si care au fost cauzele
6.ce s-a intamplat dupa oprirea cresterii pietei (cum au scazut preturile in domeniile pe care le cunosti, care a fost impactul asupra omului de rand care a luat un imobil de locuinta pe credit, care a fost impactul asupra micului investitor imobiliar, altele)
7.ce posibilitati de investitie imobiliara exista in aceasta perioada, pentru micul investitor imobiliar
8.cum vezi evolutia in continuare a pietei imobiliare in Romania
9.care crezi ca sunt viitoarele oportunitati, in momentul in care piata isi va reveni
10. care sunt concluziile trase de tine, dupa ce ai trait un ciclu de crestere imobiliara si apoi un ciclu de scadere, in care tocmai ne aflam
11.ce recomandari ai face unei persoane private, care are cateva zeci de mii de euro pe care ar dori sa-i investeasca in imobiliare, in acest moment? pe cine ar trebui sa contracteze pentru consiliere?
12.care sunt punctele tale forte, in domeniul in care lucrezi, care ii ajuta pe clientii tai sa realizeze vanzari sau achizitii profitabile, in domeniul imobiliarelor?
13.cum poti fi contactat?
Acest interviu este disponibil pe DVD-ul „Iesi din labirint”.
Lanseaza acum o precomanda la DVD si vei beneficia de o reducere de 40% din pretul de vanzare- 30 lei in loc de 49 de lei.
Pentru detalii si precomanda, CLICK AICI.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.