Carti, filme si evenimente

Povestile unor oameni care au avut succes in Romania

, Lasa un comentariu

Atunci cand esti in cautarea succesului, cea mai simpla metoda de a invata cum sa-l obtii este sa afli povestea de succes a unor oameni care activeaza in acelasi domeniu cu tine. Mi-a placut dintotdeauna sa citesc asemenea povesti adevarate, sa ma inspir din viata unor personaje interesante si sa aflu care au fost lucrurile importante, care i-au scos din masa anonima de oameni si i-au propulsat in zona succesului.

Cum mici exceptii, este foarte greu sa afli povesti de succes care sa-ti foloseasca aici si acum. Cele mai multe se gasesc in autobiografii si relateaza povesti din vremuri trecute, folosind tehnici si metode care au functionat atunci. Sigur anumite principii ale succesului sunt perene, dar in societatea si mediul de afaceri de astazi se produc schimbari masive, de la an la an si chiar de la luna la luna, ceea ce face ca o poveste de succes sa nu mai fie „actuala”, sa fie o sursa de inspiratie pentru tine.

Daca vrei sa afli povesti de succes, metode si tehnici care functioneaza acum, in Romania, este si mai greu. Trebuie sa cauti prin presa financiara de specialitate. Problema majora, in acest caz, este data de faptul ca mesajul transmis prin intermediul presei este, de cele mai multe, ori, puternic filtrat prin lentila publicistului, lasand sa treaca doar elementele senzationale, care au succes la public. Informatii de genul „a fost nevoie de multa munca”, „pierderea face parte din castig” etc. nu vor apare, pentru ca „nu dau bine” la consumatorul de azi.

Si mai valoroase sunt povesile care contin elemente concrete, care au ajutat persoana respectiva sa atinga succesul si sa prospere financiar. De multe ori, intr-un articol sau un interviu, nu se gasesc asemenea intrebari, pentru ca cel care ia interviul sau scrie articolul, pur si simplu nu cunoaste in amanunt domeniu si nu stie ce intrebari sa puna.

Pornind de la aceasta situatie, am inceput, acum vreo doi ani, sa iau interviuri persoanelor de succes, pentru a fi incluse in  DVD-urilor gratuite, realizate in cadrul proiectului AVANTAJ LA START. Am stat de vorba cu o multime de oameni, de la antreprenori la milionari, oameni care au avut bunavointa sa-mi acorde din timpul lor si sa vorbeasca despre un subiect atat de inefabil: succesul.

Aceste interviuri erau foarte bune pentru a motiva tinerii, pentru a le arata ca poti avea succes si in Romania, in conditiile economice si sociale de astazi. Luand acele interviuri, am inteles ca mai exista informatii importante pe care as putea sa le iau de la oamenii de succes:  informatii practice, din domeniile in care activeaza, care sa ajute pe alti oameni care doresc sa obtina succesul, aici si acum, in Romania. Astfel a aparut ideea de a gasi persoane din domeniile traditionale in care se fac banii, dispuse sa vorbeasca despre metodele pe care le folosesc. Am reusit sa contactez si sa iau interviuri unor specialisti care activeaza in domeniile:

  • afaceri,
  • freelancing
  • antreprenoriat
  • investitii la bursa
  • investitii imobiliare

Am strans patru ore de discutii, pline de informatii, care au devenit un DVD. Acest DVD a aparut ca o completare naturala a cartii mele, „Iesi din labirint”, in care am descris experienta mea personala in a face bani in Romania.

Dupa cum stii, in 2011 s-a epuizat prima editie, de 1000 de exemplare, a cartii. Sunt pe punctul de a tipari o noua editie, dar am vrut ca aceasta noua editie sa fie lansata alaturi de DVD-ul de care vorbeam inainte. In acest fel se creeaza un pachet educational, care ofera unei persoane doritoare de a avea succes financiar in Romania, atat experienta mea personala, cat si experienta altor patru oameni care activeaza in domeniile pe care le-am detaliat in carte.

In articolele viitoare va voi spune cateva cuvinte despre cei patru specialisti care mi-au dat interviurile, si voi lista intrebarile prezente in interviuri.

Din momentul acestui articol, am deschis posibilitatea de a lansa o precomanda, atat pentru DVD-ul de care am vorbit mai inainte, care va apare sub sigla „Iesi din labirint”, cat si pentru pachetul educational, format din carte si DVD.

Daca lansezi ACUM o comanda, vei beneficia de o reducere uriasa, de 40% din pretul final, reducere care nu va mai fi disponibila la aceasta editie. Vei putea cumpara in varianta care te avantajeaza pe tine:

  • DVD-ul la pretul de 30 de lei (fata de 49 de lei), recomandat celor care au deja cartea „Iesi din labirint”- CLICK AICI
  • pachetul educational la pretul de 58 de lei (fata de 97 de lei), pentru cei care nu au cumparat cartea „Iesi din labirint” – CLICK AICI

Mai ales daca ai cumparat deja cartea, este o buna ocazie sa achizitionezi DVD-ul, care te va uimi prin informatiile „de interior” pe care le vei primi de la cei intervievati. De ce? Pentru simplu motiv ca am luat interviuri la prieteni si cunoscuti care au fost dispusi sa ofere asemenea informatii, si pentru ca am pus intrebarile potrivite. O sa te convingi in articolele viitoare, in care vei putea citi lista intrebarilor, la toate cele patru interviuri.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.