In atentia mea

„Infoprenorul anului”- daca vrei sa stii cine face bani din informatii…

, , , 2 comentarii

In urma cu vreo doua saptamani s-a lansat un interesant premiu, denumit „Infoprenorul anului”. Infoprenor si infoprenoriat sunt cuvinte noi in limba romana si definesc o persoana sau o activitate care este legata de vanzarea de informatii sau know-how (vezi aici).

Premiul este folosit ca modalitate de marketing pentru lansarea site-ului infoprenoriat.com  care este detinut de Vali Rotaru. Mi se pare o initiativa interesanta, deoarece aceasta nisa este in crestere pentru piata romaneasca si cred ca se va dezvolta in anii viitori, intr-o maniera accelerata. Ramane in sarcina organizatorului premiului sa gaseasca cele mai bune modalitati pentru a scoate in evidenta toti infoprenorii activi, pentru ca in premiile de anul acesta se gasesc doar domeniile legate de dezvoltare personala, business  si „make money” (cum sa faci bani).

Ma aflu si eu in lista celor propusi pentru premiu, impreuna cu milionarulmioritic.com si ultima mea carte, „Mai tare ca banca„. Te rog sa ma votezi, la cele trei categorii 🙂

Pagina de votare se gaseste aici. Vei avea ocazia sa cunosti personalitati interesante si sunt sigur ca te vei abona la cel putin unul dintre site-urile psrticipantilor la premiile de anul acesta.

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „„Infoprenorul anului”- daca vrei sa stii cine face bani din informatii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.