Finante personale

Despre epuizarea stocului la „Pasi catre securitatea financiara”

, , Lasa un comentariu

Ieri am publicat o video recenzie despre DVD-ul educational pentru tineri „Pasi catre securitatea financiara” de Ec. Mirela Bojin. Daca nu ai vazut aceasta recenzie, o poti face dand click aici (in cazul in care nu se incarca automat la sfarsitul articolului).

Spre surprinderea mea, a doua zi dupa recenzie, pana la ora 11.00 (cand am verificat eu), intreg stocul disponibil s-a epuizat. Am vorbit cu producatorul DVD-ului, care mi-a spus ca imi trimite inca 15 bucati.

Deoarece cererea este mare si nu stiu cand se vor produce alte exemplare in afara de cele aflate in stocul producatorului, am stabilt, pentru acest produs, o regula: sunt livrate cu prioritate comenzile care se platesc in avans, prin card (de debit sau de credit).

De aceea, daca vrei sa fii sigur ca poti cumpara acum DVD-ul, te rog sa mergi acum in Luca Dezmir Shop (click aici) si sa cumperi produsul cu plata prin card.

In caz ca nu ai reusit sa cumperi DVD-ul, te rog sa-mi dai un email si te voi trece pe o lista speciala, care va fi luata in vedere, prioritar, atunci cand se mai produce acest DVD.

Iata video-recenzia:

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.