Finante personale

Un seminar gratuit de finante personale- Liviu Pasat

, , Un comentariu

In 19 octombrie 2011, am participat la un seminar gratuit de finante personale tinut de Liviu Pasat in Timisoara in cadrul Centrului regional de Afaceri al CCIAT, in sala mare.

Cum de m-am dus acolo? De curiozitate! Aflasem de Liviu, la o cautare pe internet, cum mai fac cateodata, ca sa vad cine ce mai face in domeniul finantelor personale, in Romania. Am dat de Liviu, al carui site/blog il puteti gasi aici.

Trebuie sa spun de la inceput: Liviu activeaza in Lyoness, o afacere in sistem network marketing/MLM. In general, acest tip de afacere asigura training pentru membri sai, inclusiv in domeniul finantelor personale. Chiar si Robert Kiyosaki a fost invitat, in cadrul unor asemenea afaceri, sa tina conferinte platite, iar cartile sale se vand in timpul acestor sesiuni de traning, ceea ce i-a adus autorului de finante personale o linie proaspata de dusmani.

Liviu Pasat, Timisoara, oct 2011

In cazul lui Liviu Pasat, nu e vorba de un training „in the house” cum spune romanul, adica in cadrul companiei, ci de o abordare inversa: se incepe cu finante personale pentru a sensibiliza publicul fata de Lyoness.

Cum spuneam, am fost curios sa vad cat e finante personale si cat reclama. Cu surprindere am vazut ca Liviu mentine cu abilitate o linie de echilibru extrem de subtire, pentru ca majoritatea informatiei este strict de finante personale si foarte putina reclama la Lyoness. In plus, Liviu ofera o continuare a acestui seminar gratuit: un workshop intensiv de patru ore, in care aprofundeaza temele din seminar.

Cine e Liviu Pasat?

Liviu a activat in domeniul IT. Actualmente se declara antreprenor. A participat la o multime de seminarii/workshop-uri/traininguri, intre care, daca ar fi sa-i amintesc numai pe Tony Robbins, Harv T. Eker si Bob Proctor, si sunt deja „invidios”.

Din prima clipa, atunci cand te afli la un seminar tinut de Liviu, observi doua lucruri:

  • are o solida formatie de trainer
  • are talent in acest domeniu

Prezentarile sale au un aer de spontaneitate, este vivace, are o prezenta fizica si debordeaza de entuziast. Pe parcursul duratei de o ora si jumatate nu am observat o reducere a intensitatii prezentarii, ceea ce e deosebit de greu pentru un trainer care are un stil atat de activ de prezentare.

Despre seminar

Seminarul gratuit se axeaza pe latura psihologica a finantelor personale: conditionarile pe care le avem, harta mentala, schimbarea paradigmei, etc. Se abordeaza intreg „repertoriul” pe care il gasesti in dezvoltarea personala, la modul pozitiv. Am recunoscut sectiuni  din Harv. T. Eker, inclusiv motto-ul sau atat de citat (inclusiv de catre mine): „Managementul banilor e mult mai important decat numarul lor.”

Liviu Pasat, Timisoara, oct 2011

Liviu incepe seminarul sau cu aceste aspecte si bine face, pentru ca in relatia noastra cu banii, mai important decat tehnicile si metodele pe care le folosim sunt sentimentele noastre fata de bani, modul in care ii privim si credem ca ii putem face.

E un seminar echilibrat, care nu mi-a adus elemente noi de continut, cat mai ales un nou mod, proaspat si interactiv, in care au fost prezentate.

La finalul seminarului se amintea de Lyoness si de workshopul (platit) de patru ore, care este continuarea acestui seminar gratuit.

Concluzie

Daca:

  • iti place sa vezi un trainer cu prezenta fizica (gen Tony Robbins)
  • te intereseaza finantele personale, mai ales aspectele legate de psihologia si atitudinea noastra fata de bani
  • nu te deranjeaza putina reclama la Lyoness (daca stau sa ma gandesc bine, un produs financiar!)

atunci acest seminar gratuit e de tine. Cu alte cuvinte, daca vine in orasul tau, ar fi bine sa mergi la el, s-ar putea sa-ti placa.

Precizare importanta

La data la care scriu acest articol nu am niciun fel de implicare in Lyoness. Acest articol nu este o reclama la afacerea nominalizata mai sus, ci doar o recenzie personala a unui eveniment pe care il consider a fi, in majoritate, un produs educational de finante personale.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Un seminar gratuit de finante personale- Liviu Pasat

  1. Pingback: Workshop: "Atrage abundenta in viata ta" | Milionarul Mioritic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.