Sunt in plina lansare a celei de-a doua carti pe care am scris-o: ” Mai tare ca banca”, dedicata unei metode usor de urmat cu ajutorul careia sa-ti platesti mai ratele la banca. Fiind la a doua lansare pe baza de precomanda, pot sa fac unele comparatii intre datele statistice pe care le am la dispozitie:
Statistici
Iesi din labirint
- interesati de lansare: 2400+
- precomenzi: 360+
- lista proprie de abonati la site-ul „Milionarul Mioritic”: 1100+
Mai tare ca banca
- interesati de lansare: 200+
- precomenzi: 80+
- lista proprie de abonati la site-ul „Milionarul Mioritic”: 1600+
Concluzii
Aceste date duc la urmatoarele concluzii:
- numarul celor interesati de a-si imbunatati situatia financiara este de cinci ori mai mare decat cei care vor sa-si rezolve problemele cu ratele a banca
- probabil proportia este mai mare, pentru ca abonatii mei si traficul la site este, acum, cu aprox. 40% mai mare decat cand am lansa „Iesi din labirint”
- la „Iesi din labirint”, proportia intre cei interesati si cei care cumpara a fost de 6,5:1
- la „Mai tare ca banca” proportia intre cei interesati si cei care au cumprat cartea a fost de 2.5:1, ceea ce arata ca motivatia de a scapa de datorii este cu mult mai mare decat motivatia de a scapa de problemele financiare sau de a face mai multi bani !
Cu alte cuvinte, publicul este mai restrans, dar mult mai motivat sa-si rezolve problema.
Aici mai intervine o discutie interesanta: o parte (mai mult sau mai putin importanta) dintre cei care au probleme cu plata ratelor sunt in stare de negare. Cu alte cuvinte, desi fac fata cu greu ratelor, nu considera ca au o problema (cumparaturile facute pe credit). Acestia cred ca daca ar castiga mai mult, problema lor (ratele) s-ar rezolva de la sine. Este o concluzie gresita, pentru ca, daca ar avea mai multi bani, ar putea sa ia mai multe credite (ceea ce ar face) si , in consecinta, ar avea, in continuare, probleme cu plata ratelor, chiar mai mari decat la inceput, pentru ca ratele ar fi proportional mai mari, cu cat s-ar mari castigurile lor financiare.
Aceasta inseamna ca „Mai tare ca banca” ar avea, de drept, un public mult mai mare, ceea ce nu se intampla din cauza situatiei descrise mai sus.
Lansare cu super-afiliati
O mare diferenta fata de prelansarea trecuta este faptul ca in urmatoarele saptamani voi avea o lansare cu super-afiliati.
Ce inseamna super-afiliat? O persoana activa in domeniul prezentei pe internetului care are mai mult de 2000 de abonati in listele proprii. Cifra de 2000 este arbitrara, aleasa de mine, si este in conjunctura cu piata consumatorului activ pe internet, care citeste in limba romana.
Pentru „Mai tare ca banca” voi contacta 7-8 super-afiliati pe care ii cunosc. Ei vor face lansare pachetului educational la pretul de 67 de lei plus taxe postale. De fapt, inca de ieri, pe pagina de vanzare a cartii, am schimbat pretul la 67 de lei.
In curand voi deschide site-ul cartii si magazinul online „Luca Dezmir Shop”, in care veti putea gasi atat „creatiile” mele cat si alte materiale (in diferite formate) pe teme de finante si dezvoltare personala. Magazinul va fi gestionat de agentul meu de vanzari si publicitate, Hupov Simona P.F.A.
Fotografii cu coletele
Pana atunci, va ofer cateva imagini de la procesul de realizare a coletelor cu pachetul „Mai tare ca banca”. Toate coletele sunt pregatite pentru trimitere, care va avea loc zilele viitoare.
Nu am citit toate informatiile de pe site, dar sunt curios daca in cartea „Mai tare ca banca” este luat in considerare si scopul creditului. De exemplu eu vreau sa contractez un credit pe firma pentru dezvoltarea acesteia. Sunt informatii in carte si in acest sens?
Multumesc!
Cristi
Cristi,
ai punctat foarte bine!
„mai tare ca banca” este despre creditele de uz personal, fie ca e vorba de credite de consum sau de credite pentru imobilul in care locuiesti.
cartea nu abordeaza informatii despre creditele de investitii sau pentru functionarea unei firme.