In atentia mea

Trainerul-ul tau in marketingul online

, Un comentariu

Image: sachyn

Hai sa vedem ce inseamna trainer:

TRÁINER s.m. (Sport) Antrenor. [Pron. trei-n?r. / < engl. trainer].
Sursa: DN |

Un trainer este un antrenor. Ce face antrenorul?

 • te invata regulile jocului
 • iti arata, din experienta proprie, moduri in care sa rezolvi probleme cu care el s-a intalnit si cu care, probabil, te vei intalni si tu
 • iti arata cum sa te antrenezi si cum sa-ti evaluezi rezultatele
 • te invata ce sa faci pentru a da maximum de rezultate, pentru a-ti folosi la maximum potentialul propriu

Faptul ca ai un antrenor langa tine, care iti arata, in pasi usor de inteles, aspectele teoretice si practice ale domeniului in activezi, te face sa economisesti timp si energie, pentru a ajunge mai rapid spre succes. In final, vei economisi si bani, pentru ca antrenorul iti livreaza exact ceea ce ai nevoie si te scuteste sa achizitionezi produse sau servicii care nu se potrivesc cu nevoile tale, dar de care tu ai crede ca ai nevoie.

In articolul anterior ti-am vorbit despre necesitatea prezentie online si nevoia aplicarii unui plan de marketing online, care sa-ti aduca clienti si vanzari. Ti-am spus ca exista doua posibilitati de a face acest lucru: prin efort propriu, care cere timp , energi si bani, si ajutat de un expert. Tot atunci ti-am promis ca iti voi propune un expert din acest domeniu.

Este vorba de Tudor Mateescu. Il cunosc personal de ceva timp. Pentru editia 2010 a proiectului AVANTAJ LA START, i-am luat un interviu Ii urmaresc activitatea din domeniul marketingului online. Mai mult, de fiecare data cand i-am cerut sfatul pentru o problema de marketing, m-a ajutat, iar acest lucru mi-a adus rezultatele pe care le doream.

De aceea, atunci cand Tudor mi-a spus de noul curs de marketing online pe care il lanseaza, am acceptat de la inceput sa-l promovez. Cursul se numeste Bolgsens: cum sa faci bani din blog.

Ce mi s-a parut interesant si potrivit pentru cititorii mei, este faptul ca

 1. informatiile si tehnicile prezente in acest curs sunt, poate, cele mai complete si mai „de adancime” din cate cursuri se vand, in limba romana
 2. informatiile respective te invata cum sa ai vizibilitate pe internet, cum sa atragi trafic si, in final, cum sa faci bani
 3. toate cele de mai sus se pot aplica extrem de eficient, pentru o afacere sau o firma care vrea sa fie prezenta online
 4. in plus, daca nu ai o afacere, dar vrei sa faci bani online, Blogsens iti arata, pas cu pas, cum sa faci asta!

Cu alte cuvinte, desi cursul nu este adresat special pentru firme, el poate fi aplicat pentru a-ti construi o prezenta online si  a alcatui un program de marketing online. Tocmai de aceea, recomand acest curs celor care:

 • au o firma, care nu are prezenta online
 • au o firma cu prezenta online si plan de marketing online, dar nu sunt multumiti de rezultate
 • nu au o firma, dar vor sa si-o deschida si sa aiba succes de la inceput, abordand cu seriozitate aspectul prezentei si promovarii online

Chiar daca nu faci parte din aceste categorii, dar vrei sa inveti, pas cu pas, o metoda prin care sa faci bani online, Blogsens este pentru tine!

Daca ai citit articolul de sambata, ai ajuns la cele patru lectii gratuite sustinute de Tudor, si ai putut sa vezi nivelul cunostintelor sale si modul in care le poate prezenta. Ce ai vazut acolo sunt doar o parte din tehnicile pe care le cunoaste. Nu doar tehnicile sunt importante, ci si modul in care ele sunt folosite intr-un plan de marketing. Toate acestea iti pot fi aratate de Tudor, pas cu pas, de-a lungul cursului care tine 6 luni.

Poti vedea oferta cursului, la pagina speciala pe care a deschis-o pe internet.  Trebuie sa fii atent pentru ca:

 • inscrierile au inceput ieri si continua doar 5 zile
 • numarul de locuri este limitat la 97
 • are disponibile 11 bonusuri gratuite, pe langa curs
 • ai garantie 30 de zile, timp in care te poti razgandi si poti primi banii inapoi

Mergi la pagina cursului pentru a afla detalii semnificative despre curs.  Daca ai nevoie de informatii suplimentare, scrie-i lui Tudor sau direct mie, si te voi ajuta in cel mai scurt timp. Iti spun sincer, si eu voi participa la curs, pentru ca sunt sigur ca voi invata trucuri noi care sa-mi creasca traficul si incasarile.

Click aici pentru a ajunge la detaliile despre curul Blogsens!

P.S. acest articol contine linkuri de afiliat.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Trainerul-ul tau in marketingul online

 1. Tudor vinde un sistem extraodrinar! Il recomand la toti cu incredere pentru ca si eu am platit pentru primul pachet si nici nu s-a terminat prima luna si deja sunt uimit de cate lucruri interesante sau utile pot invata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.