In atentia mea

Retrospectiva lunilor Ianuarie- Februarie 2011

, , Lasa un comentariu

In luna februarie, traficul site-ului a inregistrat o crestere de 36% in luna ianuarie si o scadere de 6.14%, conform trafic.ro

Cresterea din ianuarie a fost determinata de articolele mele legate de ultimul film al seriei Zeitgeist  si anume „Moving Forward”.

Pe locul doi s-a situat articolul care abordeaza in studiu de caz promisiunile de castiguri fabuloase care le primiti prin internet, fie sub forma de reclame, fie sub forma de emailuri.

Intre alte articole care au suscitat interesul a fost prezentarea ghidului bursier scris de Traina Stan si doua dintre capitolele noii mele carti dedicata platii datoriilor la banca (ceea ce ma bucura). Apropo de cartea „Mai tare ca banca”, capitolele prezente pana acum gratuit pe Milionar au fost trunchiate iar utimele capitole care vor apare gratuit vor fi prezente doar pentru cateva zile, asa cum am anuntat intr-un articol anterior. Pentru a fi sigur ca poti citi capitolele gratuite, iti recomand sa te abonezi la primirea articolelor prin email.

Iata cele mai citite articole din ultimele 60 de zile . In aceasta lista apar si articole din martie, deci lista e orientativa.

  1. Zeitgeist: Moving Forward (inclusiv subtitrare in limba romana)
  2. Banii si femeile: doua subiecte ce trebuie abordate separat
  3. O promisiune de 12.000 dolari pe luna- studiu de caz
  4. Download audiobook gratuit: Tribal leadership
  5. Ghid bursier de Traian Stan
  6. Banii si impotenta barbatului
  7. Intareste-ti disciplina financiara
  8. Plateste cash
  9. Care sunt metodele pentru a aborda eficient o femeie
  10. Porneste un fond de rezerva

Link-urile la articole sunt functionale doar daca citesti articolul in site. Articolul in site poate fi citit dand click aici.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.