In atentia mea

Ultima sansa: EVOLVE

, 4 comentarii

Daca te uiti la Paul Coman vei observa, de la inceput, un lucru frapant: este foarte tanar. Un tanar care vrea sa te invete  pe tine cum sa faci afaceri, nu suna prea bine. In schimb, cand incepi sa-l asculti, lucrurile se schimba radical. Se vede de la o posta ca este foarte bine pregatit, din punct de vedere teoretic. In plus, mai are cateva atuuri extraordinare:

  1. 1.are o experienta de 10 ani in afaceri, pentru ca a inceput de foarte devreme, de pe bancile facultatii
  2. a facut afaceri in Romania, deci exact unde vei face sau chiar faci afaceri la acest moment
  3. stie sa vanda; trebuie sa spun cu mana pe inima ca am vazut in campania de lansare a programului EVOLVE cea mai buna campanie pentru un produs informational, din Romania. Iar daca stie sa vanda, in mod sigur poate sa te invete si pe tine!

Daca n-ai prins cele trei clipuri video, lansate de Paul saptamana trecuta, gratuit, e mare pacat. Chiar si asa, daca te uiti la ultimul clip ramas, vei recuoaste ca Paul este un om potrivit ca sa te invete cum sa faci business in Romania.

Singura problema este ca trebuie sa te hotarasti. Maine, adica vineri, la ora 12.00, se incheie campania de inscrieri la EVOLVE. Deci nu sta pe ganduri!

Oricum, faptul ca proiectul EVOLVE are loc in calupuri cu plata lunara, este un mare avantaj. Poti sa achizitionezi un calup si sa vezi daca acest training se ridica la asteptarile tale. Dupa cum il cunosc pe Paul, ai mari sanse sa fii multumit.

Deci, acum e momentul.

Pentru cei care nu au vazut ultimul clip de lansare a EVOLVE, il pot vedea dand click aici.

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Ultima sansa: EVOLVE

  1. BONTIDEAN DORIN zice:

    Nu pot sa cred ca am ratat asa curs.Ce pot sa fac ? Inscrieri suplimentare la programul EVOLVE ? 26.DECMBRIE.2010

  2. Roxana zice:

    Buna! Mai stii ceva de programul EVOLVE?
    De ce nu sunt informatii pe net despre program?
    A fost un esec si s-a stopat totul?
    Felicitari pentru articole !

  3. Luca Dezmir zice:

    programul evolve a mers foarte bine pana la luna a treia, dupa care a pierdut din viteza, dar si-a revenit si acum este in luna a sasea, adica in ultima luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.