In atentia mea

O sansa pentru tine: cum sa faci mai multi bani

, , , , , 4 comentarii

De-a lungul timpului am fost intrebat, de foarte multi cititori ai Milionarului Mioritic, ce afacere sa porneasca, ce domeniu sa atace pentru a putea face cat mai multi bani. Si, de fiecare data, trebuia sa le raspund negativ: nu puteam sa-i ajut, nici macar cu un sfat, pentru ca singura afacere in care aveam cu adevarat experienta era cea de medic stomatolog, meseria mea. Le spuneam ca Milionarul Mioritic este un site de finante personale si investitii si va ramane la fel, de acum inainte.

Desigur, pentru ca doream sa ajut, ii redirectionam spre editura Rentrop&Straton, care a are o serie de  carti despre deschiderea de afaceri. Din pacate, editura in cauza, desi am contactat-o pentru a-i promova oferta, nu s-a aratat interesata.

Ulterior l-am cunoscut pe Paul Coman, care detine site-ul startupacademy.ro Este un site dedicat afacerilor, afacerilor la inceputul lor, cum de altfel spune chiar titlul sau. Paul este un tip istet, pe care l-am apreciat din prima clipa pentru profesionalismul cu care stie sa se promoveze. Evident, daca am mai fost intrebat despre afaceri, am redirectionat oamenii spre site-ul sau. Nu demult v-am propus sa downloadati cartea lui electronica, disponibila gratuit, care trateaza subiectul prosperitatii.

Acum pot face pasul urmator: pot sa va recomand cateva clipuri, de asemenea gratuite, pe care Paul le ofera cu generozitate. Sunt clipuri care contin informatii legate de pornirea unei afaceri si de cresterea profitului acesteia.

Desigur, voi stiti ca nimic nu e gratuit; Paul va ofera aceste clipuri, care au o valoare clara, pentru a putea sa va contacteze in legatura cu un curs pe care il va tine in viitorul apropiat. De fapt, aici e clenciul, pentru ca e vorba de un curs personalizat, prin care Paul se ofera sa puna la dispozitie clientilor sai nu numai informatii legate de cresterea profitului unei firme, ci informatii personalizate, adaptate afacerii tale, pe care o ai deja, sau afacerii pe care vrei sa ti-o construiesti.

Tocmai de aceea oferta lui Paul vine in intampinarea celor care m-au intrebat, de atatea ori, care este afacerea cea mai profitabila. Acum, sa fim sinceri: nu toata lumea va alege sa cumpere acest curs. Cu toate acestea, nu vad de ce sa nu beneficiati gratuit de cele patru clipuri video.

In plus, Paul a facut un pas in plus: mi-a oferit, pentru cititorii Milionarului Mioritic, un loc gratuit in cursul sau. Pot sa va spun de pe acum ca acel curs are o valoare deosebita, nu numai monetar, dar si prin informatiile si indrumarile pe care vi le va da Paul, direct.

Voi oferi acest loc gratuit la curs, in cadrul unui concurs, ce presupune o tragere la sorti, care se va face dintre toti abonatii la Buletinul Informativ pe care il trimit lunar. Daca nu sunteti deja inscrisi la acest Buletin Informativ, o puteti face folosind formularul de pe pagina de start a site-ului Milionarul Mioritic (dati click aici). In dreapta sus veti gasi formularul, in care trebuie sa introduceti adresa de email. Mai multe detalii despre acest concurs veti primi in cadrul mesajelor speciale din Buletinul informativ.

Cat priveste clipurile promise, iata un link care va spune ce trebuie sa faceti pentru a le putea viziona.

Click AICI!

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „O sansa pentru tine: cum sa faci mai multi bani

  1. Pingback: Un loc gratuit la cursul EVOLVE | Milionarul Mioritic

  2. Elena Micu zice:

    Apreciez foarte mult ceea ce faceti.
    Avem nevoie de voi, noi cei care vrem sa iesim din aceasta turma.
    La mai mare Elena

  3. Pingback: EVOLVE – un nou model de ?coal? antreprenorial? « T E Z A U R

  4. Vali zice:

    Draga Luca, vreau sa iti multumesc inca o data pentru recomandare. M-am inscris la curs (si cuvantul tau a fost unul dintre motivele principale, ma bucur ca am facut-o. Paul chiar este un profesionist, dupa doua zile de curs deja simt ca vor fi si rezultate.
    Am trimis mai departe si celor pe care ii cunosc articolul tau, sper sa ”profite” si altii de informatiile acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.