In atentia mea

O conversatie cu Anthony Robbins

, , , , Un comentariu

Tony Robbins Foto:rawlifeevents.com

Am descoperit zilele trecute un interviu pe care Charlie Rose l-a luat lui Tony Robbins. Nu e prima oara cand l-am vazut „in actiune” pe Robbins. Intre altele, mi-a placut foarte mult interventia sa la TED 2006 (Why we do what we do– in varianta originala, fara traducere), care a a fost tradusa in romaneste si inclusa pe DVD-ul AVANTAJ LA START editia 2009.

Desi acest interviu este mai vechi (a fost luat in 2000, cand Robbins avea 40 de ani), pot spune ca discursul este la fel de actual acum, dupa zece ani. Dialogul este alert, cu treceri rapide iar acest lucru nu duce la superficialitate, deoarece Tony nu vorbeste ca sa se auda, ci merge direct la subiect.

Va recomand acest interviu pentru ca el atinge multe probleme conexe legate de bani si psiologia umana. Se vorbeste despre dorinta de a face bani din prisma nevoii de a fi importanti, se da exemplu unui caz de coachig pe care l-a avut Robbins, cand a consiliat un trader care jongla cu milioanele la fiecare investitie la bursa (castignad pana la 5 milioane de dolari pe zi), se vorbeste de calitatile necesare pentru a avea succes in viata si a fi fericit.

Este un interviu extrem de dens, care necesita, pentru a fi inteles, de o buna stapanire a limbii engleze, pentru ca debitul verbal al lui Tony este deosebit de alert. Efortul merita, pentru ca vei dedica 50 de minute din viata ta pentru a asculta unul dintre cei mai mare experti in dezvoltarea personala, la nivel mondial.

Vizionare placuta!

Observatie: Daca playerul video nu se incarca, puteti viziona inregistrarea la aceasta pagina.

P.S. la adresa recomandata in interviu,  dreamlife.com este, in prezent, un site dedicat turismului.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „O conversatie cu Anthony Robbins

  1. Pingback: Retrospectiva lunara: septembrie 2010 | Milionarul Mioritic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.