Carti electronice gratuite

Impresii de lectura despre „Iesi din labirint” de Luca Dezmir

, 9 comentarii

Multumesc cititorilor care au cumparat cartea. „Iesi din labirint” reprezinta o sinteza a viziunii mele despre problematica fascinanta a modului in care se pot face banii, dar si rolul lor in viata noastra. Sper ca principiile, tehnicile si metodele descrise in carte, aplicate de voi, sa va aduca beneficii si sa va imbunatateasca viata.

Va invit sa lasati comentarii la acest articol, pareri si observatii despre carte, impresii de lectura.

Va multumesc inca o data!

Comentarii

comments

Standard

9 gânduri despre „Impresii de lectura despre „Iesi din labirint” de Luca Dezmir

  1. Buna Luca,

    Am ridicat ieri, 2.06.2010, coletul tau de la posta.

    Îti multumesc pentru ca mi-ai ascultat rugamintea si ai dedicat „Iesi din labirint” fetelor mele, Stefana si Anca.

    Am citit cartea ta pe nerasuflate…

    Pot sa spun doar atât: citind-o, am trait aceeasi emotie care m-a marcat atunci când am citit pentru prima data „De la idee la bani”…

    Apoi mi-am dat seama ca am privilegiul de a fi printre primele sute de cititori care au în mâna un „best seller” national si… international…

    Mi-ai daruit o comoara inestimabila, care nu poate fi masurata în bani.

    Îti multumesc, în numele meu si al fetelor mele!

    Cu stima,
    Dan Duduman

    coordonatorul programului „Profit Permanent”

  2. miu jenica zice:

    salutare,
    in primul rand, multumesc pentru urarea de pe prima pagina, m-a emotionat!
    am citit aseara cele 101 tehnici prezentate de tine pt a face economii si voiam sa spun ca am gasit foarte multe pe care parintii mei le aplica de ani de zile, sunt tehnici care din totdeauna s-au folosit la tara, ca de ex: strangerea apei de ploaie prin burlanele de la stresini si folosirea ei pentru udat, folosirea becurilor economice in curte, mancarea pentru animale, etc…deci am realizat ca tu practic ai readus la lumina tehnici vechi dar extraordinar de eficiente!
    in alta ordine de idei, ai dat foarte putine exemple pt economiile care se pot face in apartamentele de bloc; ce-i drept, unele de acolo, se pot extrapola…dar cred ca ar fi bine ca cititorii sa puna aici si alte metode folosite de ei si astfel am completa acea brosurica; ce zici de idee?
    apoi, am inceput sa citesc cartea si m-a impresionat povestea cu cumparatul cartilor de la acea familie amarata; la un moment dat ai scris acolo ceva de genul: ce fac ONG-urile, ce face statul, protectia sociala…? cred ca ne intrebam cu totii asta…, dar in primul rand fiecare din noi ar trebui sa ne schimbam;
    as vrea sa iti dau un exemplu: eu sunt membru intr-un ONG-club de ecolgie si turism montan si am mers la oameni care stiu ca ar putea sa contribuie cu ceva banuti, care stiu ca isi fac concedii pe afara, unii invart miliarde…si cu totii spun: „stii…e criza…”; eu nu m-am dus la ei sa „cersesc”, dar ei asa percep, deci mai avem de schimbat mentalitati pana ca ONG-urile sa insemne ceva in tara asta!
    Cu aceasta ocazie imi face placere sa te invit(impreuna cu familia si prietenii) la evenimentul desfasurat de clubul nostru, in perioada 8-11 iulie, pe Transfagarasan, la km 104,numit Montaniada-veti avea parte de distractie la maxim: tiroliana, adventure park, joculete de munte extraordinar de amuzante, alpinism, traseu montan, foc de tabara, cantece de munte (avem pe Mircea Baniciu invitat); vezi mai multe detalii aici: http://www.ghiziiromaniei.ro
    pe parcursul lecturarii cartii am sa iti mai dau feedback!
    cu drag, Jeni din Pitesti

  3. Luca Dezmir zice:

    Jeni,

    e adevarat, nu am dat prea multe exemple despre economiile „la bloc”, pentru ca eu stau la casa 🙂
    si, cum spuneam in titlu, am prezentat metode testate de mine…

  4. elena zice:

    Am citit cartea cu mare placere,pe nerasuflate ,cum este o vorba si in opinia mea este exceptionala .Mi-ar face placere sa am posibilitatea de a o promova eventual printre studenti .Oricum voi vorbi cu tine despre acest lucru pentru ca lucrarea iti apartine si imi trebuia acordul tau .Este pacat sa se piarda intr-o comunitate restransa o carte de asemenea valoare .
    Inca o data , este grozava ,excelenta si in acelasi timp toata admiratia pentru faptul ca impartasasti si altora experienta ta si nu numai .
    P.S. mi-ar placea sa ma initiez in trading , dar habar nu am despre acest fel de literatura .Crezi ca imi poti oferi o indrumare ?

    cu bine , Elena Ene .

  5. Alex. Chimu zice:

    Am „devorat” cartea in 3 zile, pagina cu pagina 🙂
    Am aflat o gramada de lucruri noi, bineinteles. Acestea m-au facut sa trag multe concluzii in legatura cu mine, sa formulez idei proprii legate de propriul meu caracter, de propria mea personalitate. Mai ales in legatura cu viziunea vietii mele de peste ani. Exercitiul prin care mi-am imaginat ce viata as vrea sa traiesc daca banii nu ar conta, desi nu l-am facut foarte amanuntit, m-a fcut sa elimin de tot orice urma de complacere in situatia de angajat. Inainte credeam ca orice as face, tot o sa trebuiasca sa fiu si angajat, pe langa alte activitati, tot timpul.
    Regulile pentru cumparaturi sunt excelente, mai ales ca sunt prezentate intr-o forma inchegata. Pe unele le aplic, dar pe unele chiar nu le constientizam, cum ar fi cele legate de negociere.
    Este o carte care abunda in principii si formule si ecuatii, care fac ca aceasta carte sa fie cu mult mai mult decat un ghid de educatie financiara, cum credeam la inceput. Centrarea pe personalitatea umana m-a facut sa constientizez foarte acut ca totul porneste din interior, ca banii nu sunt nicidecum un scop in sine, ci un instrument. M-a „lovit” si sfatul de a nu folosi banii pe post de generator de emotii. Mi-am dat seama ca eu folosesc banii exclusiv pentru a-mi genera emotii.
    Urmeaza sa citesc si cartile electronice, le-am descarcat. Mi se pare o idee foarte interesanta de a suplimenta continutul cartii cu materiale electronice, se face o legatura foarte stransa intre online si offline.
    Ar mai fi multe de zis, dar pe ansamblu consider ca e o carte foarte reusita, extrem de utila oricui, m-am convins de asta pagina cu pagina si capitol dupa capitol.
    Sunt ferm convins ca informatia cuprinsa in carte poate face o diferenta majora in viata oricui este dispus sa se trezeasca la realitate, sa priveasca sincer la propria sa persoana si situatie si sa aplice sfaturile si indicatiile date.
    Pentru mine, e o carte „grea”, pentru ca ma pune la treaba, ma indeamna la actiune, ma scoate din zona de confort, nu imi ofera niste simple idei filozofice ca sa ma simt mai inteligent dupa ce o citesc.
    Sper sa nu sune a exagerare, dupa ce am terminat de citit Iesi Din Labirint am simtit acelasi lucru ca si atunci cand am terminat de citit De La Idee La Bani si Eficienta In Sapte Trepte. M-am simtit eliberat de niste lanturi nevazute, ale ignorantei si ale lipsei de informatii, dar m-am simtit si speriat. Speriat de faptul ca de acum incolo trebuie sa actionez, ca nu pot ignora ceea ce am descoperit, ca nu voi avea liniste pana nu voi simti ca aplic si fructific informatiile aflate.

    In concluzie, felicitari si abia astept sa apara urmatoarea carte 🙂

  6. Cristian S. zice:

    Luca,

    am terminat de citit cartea.

    E o lucrare care te inspira si iti da incredere in viitor pentru inceperea
    unui drum in viata.

    Citind-o – „Iesi din Labirint” – iti transmite energia necesara pentru a descifra si intelege notiunile unei educatii financiare solide.

    Daca cititorul cartii simte energia investita in realizarea ei , atunci are numai de castigat.

    Fiind bine structurata am citit-o pe nerasuflate.
    Am sa o recitesc cat de curad , poate o sa prind asa si alte idei folositoare, care sigur ma vor inspira in activitatea mea financiara viitoare.

    Exista un „totusi” o remarca la adresa cartii: îmi pare rau ca nu a aparut acum cativa ani.

    Sper ca in viitorul apropiat sa am onoarea sa citesc o lucrare la fel de interesanta scrisa de tine.

    Felicitari

    Cu stima

    Cristian Siems

  7. Manu21 zice:

    Luca,

    Îti multumesc pentru urarea scrisa pe prima pagina a cartii, dar mai ales pentru ideile „de aur” ce le-ai scris în carte.
    Am început sa ma gândesc mult mai profund la cum sa fac economii si cum sa investesc în active.
    Pâna sa ies complet din labirint va mai dura, dar important este ca ma aflu pe acest drum, urmând „harta” descrisa în cartea ta.

    Recomand aceasta carte tuturor românilor, iar în felul acesta va aparea o noua generatie care va crede în potentialul ei, va crede ca se pot câstiga bani multi în România si în final va fi o noua generatie de valori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.