In atentia mea

„Iesi din labirint” – prima carte

, , , Un comentariu

Saptamana trecuta trebuia sa scot de la tipografie primele cateva sute de volume din „Iesi din labirint”. Din pacate au aparut unele probleme tehnice legate de jacheta cartii (supra-coperta). Am fost Vineri la tipografie, unde cartea era in plin proces de tiparire si legare. Am filmat cam doua minute, atat la atelierul de legatorie cat si placile tipografice si procesul de tiparire propriu-zis. Ca o continuare a problemelor tehnice, Duminica, atunci cand am vrut sa prelucrez filmul, aparatul meu s-a defectat si nu am putut sa salvez filmul pe computer (am un miniDV Samsung).

De aceea nu mi-a ramas decat sa fotografiez singurul volum care l-am primit de la tipografie, si acesta fara supra-coperta. Aveti cateva fotografii intr-un album Picasa, va rog sa dati click pe imaginea de mai jos.

„Iesi din labirint” fara jacheta (supracoperta)

Luni ar fi trebuit sa se tipareasca supra-coperta, dar Luni este sarbatoare si nu se lucreaza. Ca atare, deabia Marti se tipareste supra-coperta, dupa care se trimite la infoliat. De aceea, doar Miercuri voi putea sa ridic primele cateva sute de exemplare.

Imi va luat inca vreo cateva zile sa le impachetez si sa le pun la posta, ceea ce inseamna ca Vineri sau mai probabil Lunea urmatoare ele vor porni spre cei care au lansat o precomanda si spre bloggerii care participa la campania de promovare a cartii.

Imi cer scuze pentru aceasta intarziere si sper ca nu vor interveni si altele.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „„Iesi din labirint” – prima carte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.