Finante personale

Seminar de o zi cu Robert Kiyosaki, cu 9.95 US$

, , Lasa un comentariu

Deoarece sunt inscris la site-ul richdadworld.com, am primit o propunere de participare la un eveniment, care mi s-a parut atat de interesanta incat m-am gandit ca merita sa v-o impartasesc.

Pentru cei care stiu bine limba engleza, a aparut pentru prima data (dupa cunostinta mea) oportunitatea de a-l audia pe Robert Kiyosaki si „prietenii sai”, consilieri ai „tatalui bogat”, cum ii denumeste el.

Este vorba de un eveniment organizat in Dalas, in 24 aprilie, impreuna cu alti 13 specialisti, inclusiv sotia lui, Kim Kiyosaki, eveniment in parteneriat cu postul de radio CBS. Puteti participa la acest eveniment printr-o legatura live, beneficiind in direct de 5 ore de acces. In plus, veti avea acces la arhivele tuturor discursurilor tinute de participanti.

Totul pentru 9.95 dolari SUA.

Oferta mi se pare foarte interesanta. Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa fii inscris in site-ul richdadworld.com Am mai vorbit despre acest site cu alta ocazie, si v-am spus ca furnizeaza o seama de materiale gratuite.

Dupa ce va inscrieti la site si sunteti logati, accesati aceasta pagina (asta in cazul in care nu primiti emailul promotional pentru eveniment). Puteti accesa aceasta pagina si fara sa fiti inscrisi la richdadworld.com, doar pentru informatiile despre tele seminar, pentru a afla invitatii si subiectele pe care vor vorbi.

Precizare importanta: acest articol nu este unul promotional. El reprezinta o recomandare personala din partea mea.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.