In atentia mea

Tutorial GRATUIT: Cum sa-ti deschizi un cont la Scribd

, , , 11 comentarii

Scribd este, fara indoiala, una dintre uneltele pe care nu le poti ignora, cand e vorba de internet. S-a dezvoltat ca o platforma excelenta de publicare a documentelor, personale sau dedicate publicului.

Fie ca esti autor sau doar o persoana particulara, Scribd iti ofera posibilitatea de a stoca inteligent un material scris, indiferent de tipul fisierului. De aceea un cont de Scribd este foarte important, ca metoda de backup sau de publicare a documentelor personale.

Am scris un scurt tutorial pentru incepatori, care arata, cu multe imagini exemplificatoare, modul (de altfel usor si intuitiv) in care poti sa-ti deschizi si sa-ti configurezi eficient un cont la Scribd, pentru a beneficia de cat mai multe avantaje. El se gaseste, evident, si pe contul meu de scribd, ca atare il pot prezenta direct in acest articol, in acest fel demonstrand o alta superba aplicatie a unui cont de Scribd.

Cum sa-ti deschizi un cont de Scribd

Comentarii

comments

Standard

11 gânduri despre „Tutorial GRATUIT: Cum sa-ti deschizi un cont la Scribd

  1. vio zice:

    buna, am citit articolul tau, este util, dar eu deja am cont pe scribd de vreo 2 ani, dar de o luna nu mai pot citi cartile online, nu imi arata ce scrie in acea carte, trebuie sa le downloadez ca sa le pot citi si sunt unele carti pe care nu le pot downloada as vrea macar sa le pot citi, stii tu cumva care e problema? multumesc

  2. Camela zice:

    Buna,

    As dori si eu o informatie. Vreau sa mi fac un cont scribd pt. a vizualiza si descarca articole sau carti, dar nu vreau sa ma log ez si pe facebook….nu vreau sa am nici o legatura cu acest site de socializare…..e posibil? intreb asta pt. ca am vazut ca iti cere cont pe facebook daca vrei sa te inscri pe scribd sau sa descarci ceva de pe scribd…..sau nu am inteles eu bine?
    Multumesc p. raspuns!
    Numai bine!
    Camelia

  3. Luca Dezmir zice:

    ar trebui sa existe si o modalitate de inregistrare fara facebook, direct. de obicei se ofera modalitatea de logare cu facebook pentru ca multa lume are cont de facebook si este mai tot timpul logata la acest site…

  4. Roxana zice:

    Buna! Ai cumva idee cu cat plateste scribd pt vizualizarea sau downloadarea documentelor uploadate de user? Nu gasesc nicaieri raspunsul, poate me ajuti tu…
    Multmesc!
    Roxana

  5. Luca Dezmir zice:

    Roxana,

    te referi cumva la posibilitatea de a vinde materiale in format electronic prin scribd?

  6. calugar liliana simona zice:

    Buna ziua,mi-am facut cont cu 2 luni in urma si am platit pe o luna.Dupa 2 saptamani nu am mai putut sa vad nimic pe scribd,luna aceasta mi-au luat din nou banii de pe card dar eu tot nu pot sa vad nimic,de ce oare?

  7. Harry Potter zice:

    Am si eu o intrebare .Daca abia am instalat scribd si am deschis o carte dar am vazut ca trebuie abonament lunar si am dezinstalat aplicatia mai placesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.