Carti, filme si evenimente

GRATUIT: 7 Secrets for Seven Figures

, , 5 comentarii

Probabil nu multi dintre voi ati auzit de Matt Morris. El este un antreprenor care a ridicat de la zero cateva afaceri (in domeniul MLM, printre care si Success University, motivul pentru care Nik Halik a ajuns in Romania), este speaker si trainer.

Dupa o cunoscuta tehnica de marketing, la lansarea ultimei sale carti, The Unemployed Millionaire, Matt a pus pe site-ul sau un podcast gratuit cu titlul 7 Secrets fo Seven Figures.  Am ascultat cu placere acest podcast, desi in el gasesti elemente cvasicunoscute ale dezvoltarii personale (stabilirea telurilor, realizarea planului, etc.). Cu toate acestea Matt le spune cu un patos extraordinar, ceea ce face auditia foarte placuta. In plus, cum repetitia este mama fixarii, va invit sa audiati acest podcast.

Pentru aceasta trebuie sa va lasati adresa de email la site. Puteti accesa site-ul sau dand click aici, iar formularul unde trebuie sa-ti dai adresa de email este in stanga sus.

Auditie placuta!

Comentarii

comments

Standard

5 gânduri despre „GRATUIT: 7 Secrets for Seven Figures

  1. Stefan Murgeanu zice:

    he he, inca un MLM-ist pe lista celor cititi de luca dezmir 😉

    multumesc de podcast, este deja pe memory stick, urmeaza sa ascult dupamasa in masina cand merg spre casa

    succes 🙂

  2. Stefan Murgeanu zice:

    am ascultat podcast-ul, dar nu pot sa inteleg cum este posibil ca un om care castiga atat de multi bani sa accepte sa se publice un material atat de prost dpdv tehnic (calitatea sunetului este sub orice critica, din pacate)

    in rest, textul, mesajul sunt f ok, mi-a facut placere sa ascult si poate nu as fi ridicat aceasta problema daca nu aveam pe acelasi stick doua alte materiale audio (seth godin si tony robbins), care au facut ca diferenta calitativa a materialelor sa imi sara imediat in ochi (sau, ma rog, in urechi 🙂 )

    oricum, multumesc 🙂 imi place la nebunie sa ascult carti si materiale audio in masina, in special de autodezvoltare

  3. Pingback: Formula matematica a succesului - Concediaza-ti seful!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.