Finante personale

Cc: Bonus: cele mai puternice elemente ale succesului

, Un comentariu

Cuprinsul seriei Cum sa faci bani inca din adolescenta

  1. Cc: Cum sa faci bani inca din adolescenta: Introducere

Acest articol a aparut in site-ul dedicat dezvoltarii personale pentru adolescenti, Avantaj la start Online.

Dintre recomandarile pe care le-ai citit in acest ebook, cateva sunt  esentiale, ele nu trebuie trecute cu vederea. Neglijarea lor iti poate prelungi drumul spre succes sau il va ingreuna extrem de mult.

lumina calauzitoare

Gaseste-ti vocatia

Este elementul primordial pe care se va baza succesul tau. In vremuri de criza, primesc tot mai multe mesaje cu intrebarea: „care este afacerea de care trebuie sa ma apuc pentru a face bani?” Afacerea ta nu trebuie selectata in functie de un criteriu de moment (moda, viteza cu care se fac banii, etc.). Singurul lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere este visul tau personal. El iti va da energia si puterea de a trece momentele grele, el e in stare sa-ti creeze o senzatie de implinire si bucurie. Banii nu vor putea sa faca aceste lucruri, niciodata.

Porneste devreme

Iti recomand sa pornesti ACUM! Chiar daca ai 14 ani, nu e prea devreme sa-ti cauti pasiunea si sa-ti deschizi un blog.  Succesul lui se datoreaza continutului de calitate si duratei de timp de cand este prezent pe net. Cu cat il incepi mai devreme cu atat mai bine.

Toate elementele enumerate in celelalte capitole necesita timp pentru a deveni mature si a face banii. De aceea, cu cat incepi mai devreme cu atat vei dispune de bani la o varsta mai tanara, atunci cand ai cea mai mare nevoie de ei.

Nu grabi monetizarea

O spun inca o data: opteaza pentru o crestere naturala. Stiu, esti tanar si ai nevoie de bani cat mai repede. Gaseste alta modalitate de a face bani (o slujba sezoniera sau cu orar redus este o solutie buna). Nu forta pasiunea ta sa produca bani inainte de vreme si nu incerca sa te bazezi pe acei bani cand sunt prea putini.

Cuvintele magice: venitul rezidual

Nu exista independenta financiara fara venituri reziduale. Banii in sine nu reprezinta raspunsul la problemele tale, doar prezenta banilor si a timpului, impreuna, iti pot asigura suportul care iti permite sa-ti traiesti viata asa cum doresti.

Chiar daca la un moment dat vei putea sa te retragi, o sa vezi ca nu e chiar asa de simplu. Obisnuinta de a-ti urma visul isi va spune cuvantul si te va indemna la actiune. Dar motivul actiunii nu trebuie sa fie financiar, ci legat de vocatia ta. Doar atunci vei fi un om cu adevarat liber.

Considera acest ebook doar un ghid. El contine liniile care sa te indrume, pasii pe care trebuie sa-i faci. Detaliile trebuie sa le stabilesti singur.  Informatiile de care ai nevoie sunt mult mai multe si le poti gasi in mare parte gratuit, pe internet. Munca pe care trebuie sa o faci se intinde pe ani de zile. Dar aceste lucruri nu trebuie sa te sperie atata timp cat iti vei urma visul, telul, vocatia. Atunci cand faci ceea ce-ti place, totul devine usor.

Spor la treaba!

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Cc: Bonus: cele mai puternice elemente ale succesului

  1. Pingback: Links 02.10 - Concediaza-ti seful!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.