Finante personale

GRATUIT: Rich Dad Power Pack de Robert Kiyosaki

, 9 comentarii

Desi planuiam sa nu scriu decat trei articole pe saptamana, aceasta informatie este mult prea importanta ca sa n-o dau mai departe.

Deoarece am citit online cartea Conspiratia celor bogati, de Kiyosaki, primesc emailuri cu oferte si informatii despre produsele sale. In 27 August, cand eram in concediu, am primit un email pe care l-am deschis doar acum. In el era o oferta de accesare gratuita a site-ului Rich Dad World.

rdpp

Daca te inscrii la site vei beneficia de Rich Dad Power Pack, o selectie de cursuri, documente, webinarii si tutoriale video in valoare totala de 800$. Trebuie sa-ti dai datele si sa completezi un chestionar, dupa care vei avea acces la aceste resurse.

N-am apucat sa ma uit prin ele pentru ca sunt foarte multe. Va enumar la repezeala:

  • audiobook-ul Rich Dad Poor Dad
  • Current Personal Financial Statement.xls
  • Budget Ratios Worksheet.xls
  • S.M.A.R.T. Goals.doc
  • Time Budgeting.doc
  • Real Estate Evaluator.xls
  • 4 webinarii…
  • You Can Choose To Be Rich Home Study Course
  • How We Got Out Of Bad Debt

Nu stiu cat va mai fi deschisa aceasta promotie deci va recomand sa mergeti la site pentru a beneficia de ea. Adresa este:

https://www.richdadworld.com

Lectura si vizionare placuta!

Comentarii

comments

Standard

9 gânduri despre „GRATUIT: Rich Dad Power Pack de Robert Kiyosaki

  1. Corect! Asa cum spune si titlul articolului respectiv: Cartea, sau cartile, lui Robert Kiyosaki nu va/vor imbogati pe nimeni.
    Oricum nu asta este scopul lor. Scopul lor este sa ne automotivam sa ne trezim la realitate. Sa intelegem ca scoala nu se termina dupa clasa a 12-a si dupa Facultate si/sau Master.
    Scoala incepe cu adevarat abia atunci cand intelegem ca trebuie sa ne educam financiar.

  2. Te suna unul din consultantii angajati de Robert Kiyosaki sa vada ce e cu tine si ce iti doresti de la viata si, bineinteles, cum crezi ca te va putea ajuta Kiyosaki sa iti atingi obiectivele.
    Eu am facut asta anul trecut si, la interviul telefonic ce a durat aproximativ 30 de minute, consultantul respectiv a ajuns la concluzia ca am inteles mesajul lui Robert Kiyosaki si ca sunt pe drumul cel bun pentru a deveni independent financiar.
    Nu stiu daca ai jucat vreodata CashFlow, dar iti recomand jocul – inveti foarte multe din el.

  3. Luca zice:

    haios articol 🙂 din punct de vedere al scriiturii

    mi-a placut o fraza interesanta:
    „As a general rule, books on investing and managing money are as good as the reader. ”
    mi se pare una din putinele idei pertinente.

    s-ar putea sa scriu un articol de analiza al articolului propus de tine, desi nu cred ca merita sa demontez un …’demontator’

    doar o singura observatie: cele 8 reguli noi propuse in carte nu sunt noi „per se” ci sunt noi in comparatie cu regulile pe care le promoveaza ‘educatorii’ de finante personale din zona americana. se pare ca inteligentul recenzor al cartii lui Kiyosaki s-a facut ca nu intelege acest detaliu ‘minor’

  4. Pingback: Seminar de o zi cu Robert Kiyosaki, cu 9.95 US$ | Milionarul Mioritic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.