In atentia mea

Retrospectiva lunii Februarie

, Lasa un comentariu

Cuprinsul seriei Retrospectiva lunara 2009

 1. Retrospectiva lunii August 2009

Traficul blogului a inregistrat o usoara scadere  fata de luna trecuta, cu 3,8%, coform trafic.ro

februarie2009

O observatie interesanta este aceea ca fata de luna ianuarie 2008, traficul blogului este de 3,86 ori mai mare, ceea ce mi se pare o realizare multumitoare.

Abonatii feedburner au crescut de la 809 la 857, o crestere a numarului de noi abonati fata de cifra de luna trecuta.

Luna a avut ca eveniment important o modificare  de strategie la proiectul AVANTAJ LA START. Am decis impreuna cu echipa de coordonare a proiectului ca, odata cu cresterea cerintelor fata de voluntari sa avem o politica inchegata de sprijinire a acestora. De asemenea blogul proiectului se va transforma intr-o resursa de materiale de dezvoltare personala dedicate adolescentilor. Avem deja cinci scriitori rezidenti si unul invitat, care vor scrie articole pe aceasta tema.

Tot in februarie am decis inchiderea seriei de articole STRESS TEST din motive pe care le cunosc cei care urmaresc constant blogul. Am in vedere o posibila deschidere a unei serii noi, legata de banci, dar nu pot, pentru moment sa dau mai multe detalii.

Luna februarie a insemnat intrarea testelor la Fapturbo pe linie dreapta, pentru ca am depasit problemele tehnice inerente inceputului. Saptamina de saptamina am listat rezultatele testelor si sint foarte multumit de modul in care robotul de trading automat face bani pe contul demo. In citeva saptamini am in plan deschiderea unui cont cu bani reali.

Tot in luna care a trecut m-am decis sa dau acces gratuit la capitolele introductive ale cartii de finante si dezvoltare personala pe care o scriu. Detalii pe lucadezmir.com

Acum citeva saptamini mi-am deschis un cont de Facebook. Cei care au un cont la aceasta retea sociala sint invitati sa ma adauga ca prieten (acesta este contul meu). Pentru cei care nu stiu nimic despre Facebook am scris un articol pe empower.ro despre cum sa faci bani pe Facebook.  De asemenea am inceput sa primesc feedback-uri pozitive referitoare la articolele pe care le propun prin Twitter (abonativa la contul meu folosind acest link).

Mai jos aveti lista cu cele mai populare articole din ultima luna:

 1. Kiyosaki a pasit dincolo de prag
 2. Cc: De ce lumea nu crede in criza
 3. Ce carduri din Romania functioneaza la Pay Pal
 4. Documentar: Surse de venit rezistente la criza
 5. Stress Test la final
 6. Retrospectiva lunii Ianuarie
 7. Primele rezultate la testele Fap Turbo
 8. Recenzie: Atrage banii in viata ta
 9. Fap Turbo pe doua conturi demo
 10. Atacuri la Stress Test

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.