In atentia mea

Modificari de strategie la Milionar

, Un comentariu

Cum spuneam in articolul anterior, odata cu decizia de a incepe sa scriu prima carte am fost obligat sa-mi reorganizez programul zilnic pentru a face loc acestei noi activitati. Cum Milionarul imi ocupa zilnic timp, a trebuit sa-l regindesc.

In mai multe articole anterioare, printre care si cel dedicat lunii Noiembrie, am amintit de decizia mea de a deschide Milionarul pentru articole scrise de colaboratori. Aceasta decizie a fost luata printre altele si din dorinta de a obtine timp pe care sa-l aloc scrierii cartii.

Milionarul Mioritic va deveni un blog de autori. Voi continua sa scriu dar in acelasi timp voi invita ca autori si voi selecta oameni care au ceva de spus in domeniile tematice pe care am scris pina acum. Va fiun  blog de autori pentru ca va prezenta parerile personale ale autorilor in finante personale, investitii imobiliare si la bursa (de aici titulatura de blog).

Criteriu de selectie al autorilor va fi in primul rind valoric. In al doilea rind cel de frecventa. Din acest punct de vedere, vor fi selectati oamenii care sint dispusi sa scrie cu o anumita ritmicitate. Nu voi oferi spatiu celor care vor sa se prezinte cu un articol sau doua dupa care dispar. Daca vor exista asemenea cazuri, articolele respectivilor vor disparea.

In nici un caz nu voi inceta sa scriu articole pe Milionar, desi exista material suficient in paginile blogului pentru a edita doua carti! Voi urmari in continuare situatia economica mondiala si nationala si voi scrie articole legate de evenimentele importante, despre care e bine sa stiti, mai ales sa intelegeti ce se ascunde in spatele lor. Ma voi concentra indeosebi asupra seriilor de articole pe o tema data. Din acest punct de vedere voi continua Stress Test-urile, care sint foarte populare.

O noua categorie de articole va avea cadenta saptaminala si va propune cele mai interesante… articole pe care le-am citit in saptamina trecuta, grupate pe cele trei categorii de baza ale blogului (imobiliare, trading, finante personale). In ele veti gasi informatii interesante si veti putea aprofunda temele prezente in articolele din Milionar sau idei despre care nu am apucat sa scriu (inca). Majoritatea resurselor vor fi in limba engleza dar voi prezenta si articole in romaneste in masura in care acestea au o relevanta asemanatoare. Aceste articole vor fi active in categoria In atentia mea, care se muleaza perfect la subiect.

Tinind cont ca am modificat designul blogului si sint foarte multumit de structura lui, nu veti vedea (probabil in urmatorul an) schimbari majore. Acestea necesita timp si concentrare, resurse pe care vreau sa le aloc scrisului (cartii).

Probabil vor exista unele mici schimbari in Milionarul dar ele vor trebui sa aiba un motiv foarte important si intotdeauna vor fi legate de optimizarea timpului pe care il acord blogului.

Din cauza acestor modificari ma astept la un recul din punct de vedere al numarului de accesari si al abonatilor, cel putin in lunile viitoare. Acest lucru e prea putin important din punctul meu de vedere. Unul din obiectivele mele importante a fost atins: in mai bine de un an de la deschiderea Milionarului s-au adunat suficiente articole care sa dea de citit oricui e interesat de subiectele prezente in blog si sa-i deschida apetitul pentru finantele personale, trading si imobiliare. Pe de alta parte vor ramine acei oameni care cu adevarat vor sa se dezvolte din acest punct de vedere, nu neaparat citind articole de Luca Dezmir. Articole care vor exista in continuare, pentru ca se pare ca nu voi intra niciodata in pana de subiecte 🙂

Sint curios sa stiu parerea voastra despre acest subiect.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Modificari de strategie la Milionar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.