Carti, filme si evenimente

Powerful Business Writing si mai mult decat atat

, , Lasa un comentariu

Saptamina trecuta am participat la un eveniment foarte interesant, o surpriza placuta pentru mine. Informatiile primite in timpul seminarului „Powerful business writing” isi vor avea locul in arsenalul de metode pe care le folosesc zi de zi.  Acesta este doar unul dintre motivele pentru care recomand cu caldura  trainingul de fata.

Powerful business writing va ajuta sa evitati comunicarea gresita, in scris sau oral, va influenteaza pozitiv felul in care scrieti, astfel incat sa obtineti eficienta, claritate si nu in ultimul rand usurinta in transmiterea mesajului. Seminarul va ofera metode si notiuni prin care sa puteti scrie mesaje, articole sau scrisori simplu si la obiect.

Cel care mi-a fost mentor pe parcursul acestui seminar este Andy Szekely , o persoana pozitiva, care vorbeste clar si are acel „dar” de a te tine in priza. Specialist in programare neuro lingvistica (NLP), comunicare, powerful writing si in general in dezvoltare personala, Andy a inceput cursul cu putina teorie, apoi a trecut la exemple, pentru a ne implica pe toti in munca de echipa sau lucrul individual. Participantilor le-a facut placere sa se conformeze cerintelor lui, sa  duca la bun sfarsit sarcinile, pentru ca din fiecare exemplu am aflat ceva nou. O buna parte din succesului seminarului revine organizatorului, Dan Luca. El este cel caruia trebuie sa ii multumim pentru cele doua zile in care am invatat, ne-am cunoscut si … ne-am distrat.

Un seminar interesant a carui informatii le poti folosi oricand, oriunde, in scris sau verbal, in prelegeri sau prezentari.

Un seminar bun, care merita!

Acestea fiind zise (am scris articolul corect,  „ca la carte” in stilul jurnalistic), va voi spune cu ce am ramas eu dupa acest seminar.
Am ramas cu impresii! 🙂

Am cunoscut oameni interesanti, cu multi dintre ei voi tine legatura in continuare ( asa ca la „schimb de mame”). Mi-am dat seama ca majoritatea celor prezenti in sala sunt multumiti cu pozitia lor actuala, fie ca e cea de manager, de angajat sau de „robotel corporatist”, iar unii dintre ei sunt chiar mandri de asta. Ceea ce este un lucru pozitiv pentru ei. M-am analizat pe mine si am ajuns la concluzia ca si eu fac parte din aceasta majoritate, fiind multumita de viata mea de acum, de libertatea pe care o am, de faptul ca pot face ceea ce imi place.
Am ramas cu  imaginea pozitiva a unor foarte tineri participanti, studenti, care au o viziune clara asupra lucrurilor pe care vor sa le faca in viata si cu aceeasi impresie pozitiva pentru ca au fost oameni in sala, trecuti de a doua tinerete, care sunt dispusi sa investeasca in ei, in dezvoltarea lor personala.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *