In atentia mea

Mi-am pus Google Analytics

, 3 comentarii

La sugestia lui Ionut Ciurea si dupa ce am citit un articol al lui Tudor Mateescu, expert SEO, despre am decis sa-mi pun Google Analytics.

Setarea a fost deosebit de usoara: m-am logat in contul meu de la Google, am introdus datele de identificare ale site-ului, citeva informatii (nume, tara, etc.) si am copiat codul furnizat in footer-ul temei. Am verificat la panoul de comanda si am vazut ca tracking-ul s-a activat.

Am decis sa folosesc acest mod de urmarire al traficului pentru ca el este un standard in industria reclamelor on-line. La contul tau poti adauga useri cu diferite nivele de vizualizare si control. Daca am un advertiser care are un banner pe Milionar, ii dau acces ca sa vada volumul de vizualizari al traficului.

imagine via Tudor Mateescu

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Mi-am pus Google Analytics

  1. Nu recomand neaparat analytics.

    Pentru site-urile noi nu prea ajuta ca influenteaza pozitiile in serps. Pentru un site ca al tau vechi si de calitate este ok, te va ajuta dar tine minte Google va folosi datele tale… observa ca undeva (poate te-a si intrebat) share the data with Google to compare to other niches,…

    desi Google ne ajuta cred in acelasi timp ca este cel mai mare inamic…

  2. Luca zice:

    in acest moment istoric nu exista, inca, un big brother in adevaratul sens al cuvintului. exista o sumendenie de brotheri mai mici sau mai mari, care aspira la titlul de big brother.

    iar daca e sa fie, oricum ajungi in vizorul lor, fie ca nu vrei fie ca ti-o faci cu mina ta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.