In atentia mea

Milionarul: un nou design grafic

, , 4 comentarii

De o vreme incoace am devenit nemultumit de aspectul grafic al blogului. Milionarul se transforma, datorita numarului mare de articole, intr-o resursa de informatii. Ramine senzatia de blog, pentru ca, pe linga materialele scrise pe teme date sint articole cu un puternic iz personal.

Am incercat sa-mi dau seama ce vreau de la Milionar si, dupa zile in care raspunsul plutea in aer, mi-am dat seama: simt nevoia sa devina mai mult decit un blog, mai mult decit o sursa de informatie. Va fi un melanj intre acestea.

Plecind de la acest considerent, am cautat teme de WordPress care sa arate a revista on-line (magazine in engleza). Cum sint un tip pretentios (toti colaboratorii mei de la avantajlastart.net pot sa o certifice 🙂 ) mi-am dat repede seama ca standardele mele sint la nivelul asa-numitelor premium themes (teme premium).

Temele premium sint definite ca teme de calitate deosebita, care aduc elemente de design originale, folosite mai ales in site-uri si portaluri. Majoritatea temelor premium sint disponibile contra cost.

Cum ma stiti, intotdeauna incerc sa obtin lucruri de calitate, la un pret cit mai mic sau chiar gratuit, daca se poate. Astfel am gasit un interesant articol ce recomanda 45 de teme premium gratuite. Dupa ce le-am studiat, am ales una care se potriveste necesitatilor mele.

Am inceput sa fac primul pas in sensul trecerii pe noua tema: am reorganizat categoriile de articole. Poate unii dintre voi ati observat acest lucru: a aparut o categorie noua, Carti, filme si evenimente, prin contopirea articolelor din categoriile prezente in titlu. Au disparut unele categorii, articolele fiind absorbite intr-o categorie noua, In atentia mea. Va mai exista o noua categorie, inca inactiva, Carti electronice gratuite.

Pentru noua categorie, voi transforma paginile in care descriu ebook-urile gratuite in post-uri. De aceea va rog sa fiti ingaduitori daca veti vedea ca apar post-urile in cauza. Nu m-am sclerozat, doar fac pasi mici spre nou design.

Am adoptat aceasta strategie pentru ca nu vreau sa inchid blogul. Voi face pregatirile cit de mult pot, apoi voi inchide accesul la blog, probabil intr-o duminica, pentru implementarea noii teme.

Am vrut sa fac acest pas in vacanta de iarna, dar sint atit de doritor sa trec la noua tema incit mi-am reorganizat programul (care este neobisnuit de incarcat in ultima vreme) pentru a-mi face locul necesar. Noua tema este optimizata si pentru reclame, pentru ca acest segment din economia blogului este tot mai important, tinind cont de necesitatea de a alimenta cu fonduri proiectul avantajlastart.net .

Va invit sa vizionati temele din articolul mentionat mai sus si sa va dati cu parerea care dintre teme este cea pe care am ales-o 🙂

P.S. apropo de program incarcat, dupa ce imi pun blogul la punct (design nou, implementarea unui server de reclame, a unui formum… vedem daca forumul se deschide anul asta sau la anul) voi incepe lucrul la prima mea carte de finante personale. Si aici am o mare surpriza pentru voi 😀

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Milionarul: un nou design grafic

 1. Alexandru Petras zice:

  cred ca o sa alegi intre biru20 si linoluna … oricum e fain ca faci un mic rebranding la acest blog 🙂 iti doresc sa ai spor!

 2. godefroy zice:

  foarte bine, luca
  se poarta temele gen „magazine”, sunt mai complexe decat simplul design de blog al wordpress-ului
  si eu am ales openbook asta primavara si sunt f multumita
  mai am in rezerva si structure, visionary si options, fara ca sa mai mentionez kiwi (care mi-a fost prima optiune pt site cateva luni)
  merita, oricare o vei alege, probabil vei face niste customizari – e necesar mai ales la temele free
  dupa cum ti-am vazut gusturile, cred ca vei alege o tema curata (clean css) si in culori neutre, odihnitoare – mult succes!

 3. nevasta zice:

  Milionarul: un nou design grafic sau… Milionarul: un nou comentator

  Traduceri ale axpresiilor „mioritico-milionare”

  un nou design grafic = mai putine ore de somn, 31 de fire albe in plus
  nevasta se incrunta = oare de ce nevasta-mea nu-i geloasa?
  primii pasi in trading = zeci de nopti nedormite
  scurta istorie comentata = infinita istorie comentata
  finante personale = ai adus bonul de casa?
  contul cu banii de bursa = de astia nu se atinge nevasta-mea
  investitie = si banii astia-s la loc sigur ( feriti de nevasta-mea, desigur)

  Atat pentru azi. Data viitoare, noi expresii, noi traduceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.