Finante personale

Cc: Managementul in finantele personale

, Lasa un comentariu

Acest articol a aparut ca si guest post in portalul empower.ro

Cautand pe net resurse informationale despre finantele personale, am gasit o multime de site-uri care au programe platite menite sa te invete cum sa-ti gestionezi banii. Te ademenesc cu tot felul de promisiuni, te invita sa-ti faci inscrieri cu “money back guarantee”, orice pentru a face un ban. Iti promit modalitati extraordinare care te vor face profitabil in managementul banilor proprii.

Daca ai norocul sa poti citi un rezumat in care ti se prezinta ce vei fi invatat, iti poti face o idee despre marfa pe care o cumperi. Am comparat o sumedenie de asemenea oferte si mi-am facut o parere despre ele.

La inceputul cautarilor mele pe Internet eram surprins de calitatea unor materiale care erau disponibile gratuit. Acum nu ma mai mira nimic. Poti gasi site-uri sau bloguri cu informatii si tehnici de finante personale care sunt superioare multor programe platite. Ma straduiesc sa fac din Milionarul Mioritic o asemenea resursa. Dar nu despre blogul meu vreau sa va vorbesc, ci despre un site care mi-a atras atentia.

El prezinta in cinci capitole plus cateva fisiere aditionale una dintre cele mai bune resurse de finante personale pe care am gasit-o. Ti se explica pas cu pas ce sa faci pentru a ajunge la pozitiv cu balanta personala. E adevarat, poti gasi parti din aceste informatii si in alte locuri, dar site-ul in cauza iese in evidenta tocmai prin faptul ca sintetizeaza punctele principale si le prezinta intr-un tot unitar.

Desigur, exista un clenci. La sfirsit gasesti un quiz (zona de verificare a cunostintelor) care va colecta informatiile tale personale (probabil pentru a le vinde altora). Nu trebuie sa il completezi. E suficient sa folosesti aceasta resursa de calitate, gratuit.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.