In atentia mea

Biblioteca Secreta a fost accesata de peste o mie de ori

, , , 10 comentarii

Biblioteca Secreta a fost si ramine una din sectiunile cele mai importante ale blogului. Ea contine ebook-urile pe care le-am scris si le voi scrie, ce pot fi citite si descarcate gratuit. In ele veti gasi in cea mai mare parte materiale originale, continind experienta mea in domeniul finantelor personale si a investitiilor (la bursa si in imobiliare).

De aceea ma bucur ca peste o mie de oameni au ales sa citeasca cel putin una din cartile prezente in Biblioteca, la doar sase luni de la deschiderea blogului.

Daca tot e vorba de statistici, am fost curios care sint cele mai folosite cuvinte in motoarele de cautare care va aduc la Milionar. Ele sint in ordine:

 • milionarul mioritic
 • legea atractiei
 • istoria banilor

Ce concluzii se pot trage din asta?

 • numele blogului are impact . A fost o inspiratie de moment care ramine una din ideile bune pe care le-am avut legate de acest proiect
 • Legea Atractiei este un subiect deosebit de popular. Si asta deoarece functioneaza. Cind ceva te satisface, nu poti sa te abtii sa nu spui prietenilor. Oamenii cauta informatii despre Legea Atractiei si astfel ajung pe Milionar
 • sint o multime de oameni care vor sa stie ce se ascunde in spatele notiunii de bani. Ei sint cei care ajung la blog tocmai pentru ca sint atit de putine resurse in limba romane despre acest subiect, prezentat in modul in care l-am ales eu in seria Dincolo de bani.

Desi nu e lansata inca, din prima reactie dupa publicarea sondajului despre credite, sint sigur ca seria Creditul, intre pericol si oportunitate va fi de asemenea un subiect foarte popular. Pina in momentul de fata, acest sondaj a inregistrat cea mai mare audienta, fiind completat de foarte multe persoane inca din prima zi.

Aceste teme au fost abordate la sugestia voastra. Contez pe voi sa-mi transmiteti subiectele care va intereseaza si pe care ati dori sa le tratez in Milionarul Mioritic.

Comentarii

comments

Standard

10 gânduri despre „Biblioteca Secreta a fost accesata de peste o mie de ori

 1. Csaba Molnar zice:

  dc va spun cum am gasit siteul nu o sa ma credeti… eu de fapt cautam o poza cu o bancnota de 100$ … si pe urma am gasit una mai buna de un milion de $ 🙂 … ce spui luca? la asta sigur nu te ai gandit..

 2. George Breban zice:

  „Aceste teme au fost abordate la sugestia voastra. Contez pe voi sa-mi transmiteti subiectele care va intereseaza si pe care ati dori sa le tratez in Milionarul Mioritic.”

  Am o intrebare si o problema care zace in multi dintre romani, si in acelasi timp un subiect care zic eu ca ar trebui dezbatut.

  Incep sa economisesc, adun, adun, dar parca tot nu imi ajung banii pt a investi in ce imi doresc. Pot sa iau un credit sau pot sa investesc in altceva cu bani mai putini. In ce? 🙂 propun tema: „Investitii cu bani putini”.

 3. Luca zice:

  @ Csaba Molnar
  nice!

  @George Breban
  am primit chiar intrebari tintite de genul „am ….euro, in ce pot sa investesc?”

  depinde ce intelegi prin bani putini. totul e o chestie de perceptie. iar perceptia ti se schimba pe masura ce iti creste capitalul. ce consider eu acum bani putini, acum zece ani mi se pareau foarte multi.

  sa zicem ce poti investi daca ai mai putin de 5000 de euro. e o tema buna, o sa ma gindesc si o sa scriu despre asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.