In atentia mea

Un proiect interesant: Wonderful Archive

, , , , , , , 4 comentarii

Wonderful Archive

Cind am inceput recenzarea de carti in cadrul sectiunii „Cartea care imbogateste”, simteam nevoia ca cititorul sa aiba acces, in mod facil, la alte informatii relevante despre cartea in sine. Am deschis un site nou, pe care probabil l-ati vizitat, Carti din domeniile educatie financiara si dezvoltare personala. Este hostat pe un serviciu gratuit. Din aceasta cauza de multe ori am avut probleme cu accesarea site-ului (cum banuiesc ati avut si voi).

Zilele trecute Simona de la TU ALEGI a lansat un fel de blog … nici nu stiu cum sa-i spun. Este realizat pe platforma de la WordPress, dar customizata la greu. Se numeste Wonderful Archive si vi-l propun spre vizionare.


In esenta este o colectie de resurse, un fel de director de link-uri, care are ca domenii ale directorului… carti si filme. Se prezinta succint o carte sau un film iar doritorii sint invitati sa propuna link-uri spre site-uri sau bloguri care contin recenzii sau articole despre cartea sau filmul respectiv.

In acest fel detinatorii de bloguri sau site-uri isi pot face reclama la „produsul” lor iar cei interesati de o anumita carte sau film pot sa citeasca recenzii.

Pentru mine este un avantaj. Simona a fost de acord sa propuna la Wonderful Archive, pe linga cartile si filmele pe care le recenzeaza ea sau colaboratorii ei la TU ALEGI si cartile recenzate pe mine pe Milionarul Mioritic. In acest fel nu mai trebuie sa ma ocup de site-ul de la resurse.site.io, de care v-am vorbit la inceputul articolului. Pur si simplu ma duc la Wonderful Archive si propun recenzia scrisa de mine.

Mie mi-a placut acest proiect. Ati putea si voi sa-l testati. Desi e la inceput, ii prevad un parcurs de succes. Puneti link-uri spre blogurile voastre si in timp sint sigur ca acestea vor genera un trafic consistent.

P.S. am uitat sa va spun ca blogul este bilingv 🙂

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Un proiect interesant: Wonderful Archive

  1. Pingback: Retrospectiva lunii februarie 2008 | Milionarul Mioritic ®

  2. Pingback: Relansarea blogului Wonderful Archive | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.